Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho syyttää hallitusta holtittomasta maahanmuuttopolitiikasta ja kuittaa sisäministeri Kai Mykkäsen (kok.) lausunnot Oulun järkyttävistä lasten raiskauksista pelkiksi puheiksi, joilla ei ehkäistä vastaavia tapauksia.

Sisäministeri Mykkänen (kuvassa) totesi Oulun raiskauksista Iltalehdelle, ”ettei tällaista pitäisi Suomessa tapahtua” ja mietti, ”millä keinoilla tänne muuttavat voivat nykyistä enemmän sitoutua meidän arvosääntöihimme”.

– Se ei ole mikään toimenpide, että todetaan tapahtumat ”kauheiksi” tai ”törkeiksi”. Tämä on pelkkää puhetta, joka ei ehkäise vastaavia tapauksia.

– Se ON toimenpide, että tällaiset henkilöt päästetään esteettä maahan, ja että heidän annetaan kulkea vapaana sekä turvapaikkaprosessin aikana että sen jälkeen. Hallitus on vastuussa siitä, että näillä henkilöillä on ollut mahdollisuus raiskata lapsia, Halla-aho kirjoittaa Facebookissa.

Mykkänen avasi suunsa vain vaalien vuoksi

Halla-ahon mielestä sekin olisi toimenpide, että turvapaikanhakijat ja kielteisen päätöksen saaneet henkilöt sijoitettaisiin paikkaan, josta heillä ei ole pääsyä jahtaamaan tavallisia ihmisiä.

– Esimerkiksi saareen. Tätä perussuomalaiset ovat esittäneet, ja esittävät edelleen, mutta Mykkäselle ja kumppaneille sellainen on ääriajattelua.

– Pelkästään 2015 ja sen jälkeen saapuneet turvapaikanhakijat ovat raiskanneet, pahoinpidelleet ja tappaneet lukuisia suomalaisia. Mykkänen ja hallitus eivät ole tehneet mitään tämän ehkäisemiseksi, eivätkä tule tekemään jatkossakaan. Mykkänen puhuu vain siksi, että Oulun tapahtumat kuohuttavat oikeutetusti ihmisten mieliä ja vaalit lähestyvät.

SUOMEN UUTISET