Perussuomalaisten kansanedustaja Arja Juvonen ja Helsingin kaupunginvaltuutettu Mari Rantanen vaativat päättäjiä ryhtymään viimein toimiin alaikäisten tyttöjen ja naisten suojelemiseksi.

Oulussa on sattunut syksyn aikana ainakin kaksi alaikäiseen kohdistunutta seksuaalirikosta, joista epäillään ulkomaalaistaustaisia henkilöitä. Viimeisimmässä tapauksessa rikosnimikkeinä ovat törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö ja törkeä raiskaus, joiden uhri hieman yli 10-vuotias suomalaistyttö ja tekijöiksi epäillään jopa seitsemää miestä.

Kansanedustaja Arja Juvonen on syystä vihainen:

– Minä en halua näitä tyyppejä Suomeen. Sanon sen ihan suoraan, eikä siinä ole pienintäkään sijaa rasismin kanssa. Keitä minä mieluummin haluaisin ja ottaisin Suomeen? Niitä raiskattuja, piinattuja ja kärsineitä naisia, lapsia, sotien ja vainon keskeltä. Jos jollekin olisi apua antaa niin heille.

– Sen sijaan näille muille tyypeille potkut Suomesta ja kotimaahansa kärsimään rangaistuksensa, jotka saattaisivat jopa olla siellä Suomenkin vankilaoloja tuntuvampia, Juvonen kirjoittaa Facebookissa.

Naisten ja lasten puolesta toimittava

Juvonen toteaa, että Suomi on turvaton maa etelästä pohjoiseen.

– Nämä suomalaisia ja länsimaisia arvoja arvostamattomat ovat rikkoneet maamme rauhan – jos me suomalaiset naiset ryhtyisimme joukolla, kaikkien puolueiden naiset, aivan kuten maailmanlaajuinen liike #metoo nostettiin, vastustamaan tätä ja hankkisimme pippurisumuttinet ja kyynelkaasut taskuihimme – saisimmeko äänemme kuuluviin? Yrittäisikö joku sen vaientaa?

– Me päätämme itse – naistemme ja lastemme puolesta meidän on ryhdyttävä toimimaan. Yksikään ei voi sulkea enää näiltä asioilta silmiä tai korvia. Kadulla pitää voida kävellä, vastaantulijoita pitää voida katsoa silmiin – me olemme Suomessa, Juvonen muistuttaa.

Juvonen on jättänyt tänään keskustelualoitteen eduskunnassa seksuaalirikollisuuden tilanteesta Suomessa ja sen ennaltaehkäisystä.

Suomeen ei tarvita enempää raiskaajia

Mitta on tullut täyteen myös perussuomalaisten Helsingin kaupunginvaltuutettu Mari Rantasella, joka kirjoittaa blogissaan, kuinka vaikeaa on pukea sanoiksi vihaisia ajatuksia alaikäisten tyttöjen raiskauksista.

-10-vuotias pieni lapsi, 14-vuotias tyttö ja niin edelleen. Näiden lasten elämää on rikottu. On todella järkyttävää, ettei Suomen valtio kykene suojelemaan lapsiaan tai naisiaan vaan Suomi holtittomalla maahanmuuttopolitiikallaan lisää naisten ja lasten turvattomuutta.

– Kyllä, tiedän varsin hyvin, että lapsiinsekaantujia ja raiskaajia on kotoperäisessäkin porukassa, mutta miksi pitää väen vängällä lisätä sitä väkeä, jonka riski syyllistyä näihin kuvottaviin rikoksiin, on huomattavasti korkeampi kuin kantaväestöllä. Me emme tarvitse kotoperäisten brutaalien pahantekijöiden lisäksi yhtään enempää.

Monikulttuurisuussoopa on syytä lopettaa

Rantanen kysyy, missä on karkotusautomaatti tällaisten rikosten jälkeen.

– Kuinka helkutin tyhmä kansa ei sellaista lainsäädäntöä saa aikaiseksi? Monikulttuurisuussoopa on syytä lopettaa. Jos me jankutamme näissä varsin epäonnistuneissa kotouttamistoimissamme vain monikulttuurin ihanuutta ja että omaa kulttuuria saa ja pitää Suomessa harjoittaa, on tulos tämä. Lapsiin ja naisiin kohdistuvia seksuaalirikoksia ja raiskauksia, lasten silpomista, kunniaväkivaltaa, lapsiavioliittoja, pakkoavioliittoja, naisten alistamista ja tasa-arvon polkemista ja niin edelleen. Tähän asiaan on tultava loppu.

– Mielestäni pitäisi puhua kotiuttamisesta. Jos ei kieli, suomalaiset tavat ja työ luonnistu eikä kiinnosta, ulos. Jos teet henkeen ja terveyteen kohdistuvan rikoksen, ulos.

Missä nais- ja lastensuojelujärjestöt?

Rantasen mielestä poliittisten päättäjien on syytä lopettaa ongelman väistely.

– Kova ja tiukka maahanmuuttopolitiikka on kaikkien etu. Se suojelee niin lapsia, naisia kuin niitä maahanmuuttajia, jotka ovat asiallisin perustein tulleet ja tänne kotiutuneet työhön ja yrittäjiksi.

– Haluaisin myös kysyä missä ovat naisjärjestöt ja lastensuojelujärjestöt? Monikulttuurisuustyössä? Hiljaisuus on korviin sattuvaa. Uskaltakaa nyt edes jotain sanoa! Te ette edes hymistele, te olette hiljaa.

”Näpit irti lapsistamme ja naisistamme!”

Rantanen lähettää terveisiä Suomen sisäisestä turvallisuudesta ja maahanmuutosta vastaavalle ministerille Kai Mykkäselle (kok.), joka oli eilen Ylen A-studiossa keskustelemassa äärioikeistosta

– Mitäpä Mykkänen, jos tekisit syylle jotakin, etkä vain puhu oireesta. Äärioikeistolla ei olisi mitään kasvupohjaa, jos meillä hoidettaisiin asioita siten, ettei omaa kansaa kohti pyllistellä.

– Mikään ei ole itsenäisessä valtiossa niin tärkeää kuin ihmisten turvallisuus, etenkin lasten turvallisuus. Me haluamme asua Suomessa, emme esimerkiksi Bagdadin tai Mogadishun kaduilla. Nyt riittää.
Näpit irti lapsistamme ja naisistamme! Rantanen kirjoittaa blogissaan ja vahvistaa sanomansa vielä englanniksi ja arabiaksi.

SUOMEN UUTISET