Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho ei ihmettele, miksi islamiin ja machoiluun rähmällään olevat vasemmistopiirit eivät tuominneet vuosia naisia epäasiallisesti kohdelleen ja kahdesta seksuaalirikoksesta tuomitun toimittajan touhuja.

Journalisti julkaisi tänään haastattelut kahdestatoista naisesta, jotka ovat joutuneet ikäviin kanssakäymisiin marraskuussa kahdesta seksuaalirikoksesta tuomitun toimittajan Ari Lahdenmäen kanssa.

– Kiinnostavinta ja merkityksellisintä Ari Lahdenmäen tapauksessa on se, että vaikka hänen toimintansa oli vasemmistokuplassa laajasti tunnettua, feministit ja muu äärivasemmisto suojelivat häntä vuosikausia, Halla-aho kirjoittaa Facebookissa.

Uhrista tehdään syyllinen

Halla-aho toteaa, että ”vasemmistopiireissä – kuten monissa uskonnollisissa kulteissa – vallitsee primitiivinen, hierarkkinen machokulttuuri, jossa alfa-urokset rellestävät miten tahtovat, uhrista tehdään syyllinen, ja asioiden esillenostaminen on sosiaalinen itsemurha”.

– Edistykselliset aatteet ovat samanlaista päälleliimattua kuorrutusta kuin vaikkapa Jumalan rakkaus ja armo kurkkuja leikkaaville jihadisteille. Oman kuplan dynamiikassa ne eivät näy eivätkä vaikuta.

Fasismin ja persujen vastustajalle erivapauksia

Halla-aho kirjoittaa Facebookissa vasemmistopiireissä uskottavan hokemaan ”raskas työ vaatii raskaat huvit”, eikä niistä nipoteta.

– Fasismin ja persujen vastainen taistelu, jossa Lahdenmäki on ansioitunut, on siinä määrin jaloa toimintaa, että sillä lunastaa itselleen tiettyjä erivapauksia ja liikkumatilaa.

Islamista tuttuja toimintatapoja

Halla-aho toteaa, ettei kannata ihmetellä, miksi feministit ja äärivasemmisto ovat rähmällään islamin edessä.

– Mitä taantumuksellisempi tulkinta, sen parempi. Toimintatavat ovat tuttuja ja kotoisia.

– Nämä piirit puhuvat mielellään yhteiskuntaa riivaavasta ”toksisesta maskuliinisuudesta” ja ”patriarkaatin privileegioista”. Useimmat meistä normaaleista ihmisistä ihmettelevät, että mitä ne ovat. Kyse on kuitenkin puhtaasta projisoinnista. Feministit ja äärivasemmisto kuvittelevat, että normaalien ihmisten parissa toimitaan samalla tavalla kuin heidän kerhoissaan.

SUOMEN UUTISET