Perussuomalaisten kansanedustaja Olli Immonen ei lämpene sisäministeri Kai Mykkäsen (kok.) ajatukselle lähiöpoliiseista. Mykkäsen mielestä on ongelmalähiöihin sijoitettavat kaksikymmentä uutta poliisivirkaa ehkäisivät nuorten jengiytymistä.

– Sen sijaan, että hallitus hoitaisi itse taudin pois päiväjärjestyksestä, se pyrkii ainoastaan hoitamaan taudin oireita. Ongelma on haitallinen humanitaarinen massamaahanmuutto, josta todistettavasti seuraa paljon ikäviä asioita eurooppalaisille yhteiskunnille.

Tarve on seurausta haitallisesta maahanmuutosta

Mykkänen uskoo, että esimerkiksi Ruotsissa maahanmuuttajien harrastamaa jengiväkivaltaa, mellakointia ja auton polttamisia voitaisiin estää lähiöpoliisilla.

– Maahanmuutto-ongelmaa ei korjata muutamalla kymmenellä lähiöpoliisilla, vaan lopettamalla humanitaarinen massamaahanmuutto. Tarve lähiöpoliiseille on suoraa seurausta haitallisesta maahanmuutosta, Immonen huomauttaa.

– Näyttää vahvasti siltä, että tällä menolla Suomi tulee kokemaan Ruotsin kohtalon. Sen verran epäloogisesti ja ”musta tuntuu” -fiiliksellä poliitikot maahanmuuttoasioita maassamme hoitavat.

SUOMEN UUTISET