Vaikka vasemmisto lapsenuskossaan ja kirkasotsaisesti muuta väittääkin, Ruotsista saattaa ajan myötä tulla romahtanut valtio. Yhteiskunta ei näytä pystyvän suojelemaan kansalaisiaan ja toimivalta on luisumassa klaaneille sekä järjestäytyneelle rikollisuudelle. Tuolta tieltä ei ole paluuta.

Päivänä eräänä Abelin pitämään kahvilaan Göteborgin lähellä Uddevallassa pöllähti seitsemän miestä. Heidän viestinsä oli selkeä: jos yrittäjä ei välittömästi poistu kaupungista hänet tapetaan.

Abel on tänään raivoissaan ja surullinen, itku silmässä. Syystäkin, sillä hän on ollut kolme kuukautta maan alla tappajia paossa. Velkavuori kasvaa, koska liiketilan vuokra erääntyy joka kuukausi.

– En tiedä miten tästä selvitään, miten muka pystyn maksamaan? Luulin Ruotsin olevan maa, jossa laki on kaikkien yläpuolella. Taitaa kuitenkin olla niin, että ne ovat muut tahot kuin poliisi, joka täällä vetää naruista, Abel kertoo Expressenissä.

Ruotsiin rikoksia tekemään

Abelin vaikeudet alkoivat, kun hän ei keskeyttänyt liiketilassaan pidettyä satojen ihmisten juhlaa. Vaikka tilaisuuteen ilmestyneet klaanihenkilöt kilpailevasta kahvilasta näin vaativat. Klaanin edustajat raahasivat Abelin juhlatilan eteiseen, tuuppasivat pistoolin ohimolle ja uhkailujen jälkeen pahoinpitelivät hänet.

Pian selvisi, että kaiken takana on Ali Khanin klaani, Ruotsin mahtavin. Näin kirjoittaa rikollisuuteen erikoistunut Pettersson Blogg:

”Ali Khanin suvun miehistä 80 prosenttia on poliisin kirjoissa. Tuomioiden mukaan perhe levittää kauhua ja vaientaa todistajat aseella uhaten. Perhe yhdistetään murhiin, painostukseen sekä väkivallantekoihin. Monilla heistä on jo kotimaasta peräisin oleva vakava rikostausta, ja he ovat tulleet Ruotsiin yksinkertaisesti ja ainoastaan vain tekemään rikoksia. Rikas maa, paljon tukia, lievät rangaistukset sekä hyväuskoiset poliitikot – siinäpä kelpo ympäristö rikollisen elämäntyylin vaalijalle.”

SUOMEN UUTISET