Yhdysvaltain presidentti Donald Trump nosti alkuviikosta esiin, että Venäjä voitaisiin palauttaa johtavien teollisuusmaiden G7-ryhmään. Venäjä erotettiin G8-ryhmästä sen hyökättyä Ukrainaan keväällä 2014.

Venäjän presidentti Vladimir Putin vieraili tällä viikolla Ranskan presidentti Emmanuel Macronin luona.

– Vierailun ajankohta tuskin oli sattumaa. Kaiken lisäksi talous- ja energiasiteitä Venäjään tiivistävästä Saksasta on kuulunut ehdotuksia Venäjään kohdistettujen pakotteiden keventämisen puolesta. Vaikuttaa siis vahvasti siltä, että länsimaat ovat hiljalleen hyväksymässä Venäjän voimapolitiikan Itä-Euroopassa, Perussuomalaiset Nuoret toteaa tiedotteessaan.

– Mihinkään myönnytyksiin Venäjän suhteen ei pitäisi mennä ennen kuin Venäjän armeijan vetäytyy Krimiltä sekä Itä-Ukrainasta, vaatii Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Asseri Kinnunen.

Pallo on Suomen pääministerillä

Molotov-Ribbentrop-sopimuksen salaisen lisäpöytäkirjan teosta tuli juuri kuluneeksi 80 vuotta. Perussuomalaisten Nuorten mielestä historia, jossa pienet kansat myydään Saksan taloudellisten etujen vuoksi Venäjän etupiiriin, ei saa enää koskaan toistaa itseään.

Nyt, kun Suomi on EU-puheenjohtajamaa, on korkea aika vaikuttaa EU:n sisällä.

– Pallo on nyt EU-puheenjohtajamaa Suomen edustajalla, pääministeri Antti Rinteellä. Onko Suomi Kremlin marionetti, kuten ammoisina YYA-aikoina vai puolustaako Suomi kansojen oikeutta elää vapaana? kysyy
Perussuomalaisten Nuorten hallituksen jäsen Antti Eskelinen.

SUOMEN UUTISET