Ruotsin Göteborgissa tapahtui eilen kerrostaloon kohdistettu pommi-isku, jota epäillään tahalliseksi. Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra arvioi, että Ruotsissa kohoavalle väkivallalle ja rikollisuudelle ei enää mitään ole tehtävissä. – Räjähdykset, puukotukset, ampumiset ja muu rikollisuus on vain pieni osa kokonaisvaltaisesta yhteiskunnan alasajosta, jonka laajamittainen maahanmuutto ongelmallisista lähtömaista on saanut aikaan, Purra kirjoittaa Facebookissa.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra kirjoittaa Ruotsin tuoreimmasta pommi-iskusta, jossa voidaan jo nähdä heimosodan piirteitä.

– Ruotsissa on taas tapahtunut. Göteborgilaisessa kerrostalossa räjähti pommi tai muu räjähde. Lehdistössä kerrotaan, että todennäköisesti kohteena oli talossa asuva poliisi, joka oli todistanut jengejä vastaan. Kaksikymmentä ihmistä loukkaantui, ainakin neljä vakavasti

– Miettikää, miten nopeasti, muutamassa vuosikymmenessä, kehittynyt maa alkaa korahdella yhä kovemmin. Ruotsi kehittyi vuosisatoja, yhdeksi maailman turvallisimmista ja vauraimmista maista. Nyt se on taantunut eräänlaiseksi heimoväkivallan maaksi.

Ruotsalaiset pakenevat omassa maassaan

Lehtijutussa todettiin, että rikolliset ovat onnistuneet luomaan Göteborgiin vaikenemisen kulttuurin.

– Huolestuttavinta kuitenkin on se ruotsalaisten itse itselleen luoma vaikenemisen ja yhtäältä alistumisen, toisaalta ylpeyden kulttuuri, joka on mahdollistanut karmean kehityksen.

– Ruotsalaiset eivät tee mitään. Kyllä he diskuteeraavat lehdissään ja voivottelevat ja maksavat lisää poliiseja, mutta siinäpä se. Yhteiskunta segregoituu yhä vahvemmin. Ruotsalaiset pakenevat omassa maassaan, mutta niin he ovat itse päättäneet tehdä. He ovat antaneet tämän kaiken tapahtua.

Väkivallalle loppua ei ole näkyvissä

Katuväkivalta ja rikollisuus on Ruotsissa eskaloitunut jo vuosikausia. Purra arvioi, että loppua ei ole näkyvissä.

– En usko, että mitään on tehtävissä. Tämä, mikä näkyy – räjähdykset, puukotukset, ampumiset, muu rikollisuus – on vain pieni osa siitä kokonaisvaltaisesta yhteiskunnan alasajosta, jonka laajamittainen maahanmuutto ongelmallisista lähtömaista on saanut aikaan.

SUOMEN UUTISET