Perussuomalainen Nuoriso on katsonut huolestuneena Vasemmistonuorten uusinta vaadetta, jossa he ehdottavat omaisuuden katoksi 5 miljoonaa euroa per henkilö.

– Järjestömme katsoo, että toteutuessaan se aiheuttaisi Suomen talouden nopean lamaantumisen, pääomien paon ja mikä pahinta suunnitelmatalouteen siirtymisen, sanoo Perussuomalaisen Nuorison puheenjohtaja Miko Bergbom.

– On erittäin vastuutonta edes julkaista tämän kaltaisia aloitteita hallituspuolueen nuorisojärjestönä, jolta voisi odottaa edes pientä uskottavuutta. On pelottavaa huomata, miten vääristynyt kuva vasemmistonuorilla on sekä omistusoikeudesta että talouden tilanteesta. Suomi on pisteessä, jossa pääomat jo nykyisellään karkaa ulkomaille ja tähän tilanteeseen täsmälääke ei ole uhkailla niitä, jotka työpaikkoja Suomeen luovat.

”Malliesimerkki pölhöpopulismista”

Perussuomalainen Nuoriso ehdottaa, että vasemmistonuoret kävisivät tutustumassa työelämään, jotta tämän kaltaisia aloitteita ei enää ilmestyisi.

– Vasemmistonuorten aloite on malliesimerkki pölhöpopulismista, josta järjestöämme ja perussuomalaisia yleisesti syytetään, Perussuomalainen Nuoriso huomauttaa ja toteaa, että tiedemyönteisen hallituspuolueen nuorisojärjestöltä voisi odottaa hieman enemmän.

– Toisaalta tämä aloite antaa yhä selvempää signaalia siitä, minkälaisia ajatuksia ja aatteita hallituksen edustajien ja heidän tulevaisuuden lupausten keskuudessa ilmenee. Toteutuessaan vasemmistonuorten aloite pyrkisi kitkemään kaiken yritystoiminnan pois Suomesta – tätä emme voi hyväksyä.

SUOMEN UUTISET