Antti Rinne toteaa viitaten perussuomalaisiin, ”ettei Suomen etujen ajamiseen kuulu ihmisarvon kyseenalaistaminen esimerkiksi rodun perusteella” ja nimittelee vielä perussuomalaisia rasisteiksi ja fasisteiksi.  Raskaita väitteitä, jotka vaativat perusteluja. Hän itse kyseenalaistaa ammattiliitto Pron perussuomalaisten jäsentensä ja muiden perussuomalaisten ihmisarvon puhumalla heistä muunneltua totuutta ja panettelemalla heitä.

On myös vaikea nähdä miten SDP ja Antti Rinne tällä hetkellä ajavat Suomen etua?  Hallituksessa oleva SDP ja sen ministeri Urpilainen etunenässä ohjaavat suomalaisten työmiesten ja -naisten rahoja ilmastonmuutostalkoisiin, maahanmuuttoon, maailmalle tukipaketteihin ja kehitysapuun. Sen lisäksi SDP on muiden hallituspuolueiden kanssa ajamassa Suomen vientiteollisuutta alas.

Kotimaisten pienyritysten tukemiseen ei löydy rahaa, ei myöskään sotaveteraaneille, eikä vanhusten hoitoon. Syyriaan on rahaa jakaa 7 miljoonaa humanitaarisena apuna YK:n huonomaineisten pakolaisjärjestöjen kautta.

SDP ei juuri välitä suomalaisista yrittäjistä. Varsinkin vientiteollisuudelle lankeaa rasitteita koko ajan. Ne monikansalliset yritykset, jotka ovat täällä, siirtävät tuotantoaan vääjäämättä muualle. SDP:n johdolla on sorvattu sellaiset pankkien ja muiden rahoituslaitosten säännöstöt, että yritysten käyttöpääomalaina ja muu riskirahoitushanat ovat kiinni. Tällaisten kapuloiden laittaminen yrittämisen rattaisiin ei ole Suomen etu.

Suomen asiat tulisi saada kuntoon ensiksi ja sitten jos ja kun kakkua jää, voidaan yrittää jakaa sitä muillekin. Menee kuitenkin pitkään, ennen kuin asiat ovat niin hyvin, että muille riittää jakamista. Nykyhallitus on rokottanut kovalla kädellä kansantalouttamme. Rinne on edustavinaan rasvanahkaista työläistä ja on muka heidän edustajansa, samanaikaisesti juuri hän on heidän taskuillaan ja syö heidän laskuunsa.

Miltähän tehdastyöläisestä tuntuu, kun hän aamulla lähtee työhönsä ja samaan aikaan jotkut huonosti työllistyvät maahanmuuttajat vielä nukkuvat. Osa maahanmuuttajista on tullut vaan nauttimaan eduista. Suomalaiset työläiset maksavat laskut. Kotouduttuaan maahanmuuttaja saattaa joku kaunis päivä työllistyä, mikäli vaivautuu opettelemaan kielen. Rinne ei ole huolissaan suomalaisen työläisen hyvinvoinnista ja mielellään kritisoi niitä isänmaallisia ihmisiä, jotka laittavat suomalaiset etusijalle.

Nyt kun Rinne on aloittanut SDP:n puolueenjohtajuuteen tähtäävän kampanjansa perussuomalaisia mollaamalla, kiitän häntä laariimme putoavista äänistä. Rinne onnistuu tempauksellaan todennäköisesti pudottamaan SDP:n kannatusta entistä alemmaksi. Hän toteuttaa omaa profetiaansa SDP:n kannatuksen putoamisesta: oman ennusteensa mukaan ensi toukokuun eurovaaleissa SDP:n kannatus putoaa alle 10 prosenttiin. Perussuomalaisia haukkumalla Rinne yrittää hämätä kansaa ja peitellä sitä tosiasiaa, että SDP on vetämässä yhtä maamme historian huonoimmista hallituksista.

Antti Rinne, puolustatko liittosi jäsenten työpaikkoja vai haluatko parantaa maailmaa liittosi jäsenten kovasta työstä perittävillä veroeuroilla?

Teuvo Hakkarainen
Kansanedustaja (ps.)