KOMMENTTI | Juhani Huopainen (ps.) kirjoittaa vihapuheesta.

Ääliövasemmalla (lasken huuhaatieteiden tutkijat ja kovempien tieteiden spedet tutkijat tähän sakkiin) on näköjään keksitty spinnata, että kaikki ikävä johtuu Vihasta, ja Vihapuhe synnyttää Vihaa.

Siksi Vihapuhe, jonka määrittelyvallan tämä kööri haluaa varata itselleen ja käyttää sitä epäsymmetrisesti, tulee heidän mielestään kieltää, ja Vihapuhujat ja -tahot joko tuhota, estää, piilottaa tai kuohia.

Älkää hyvät ihmiset menkö tähän spinniin.

Nämä ovat niitä tyyppejä, joiden mielestä maakaasuriippuvuuden synnyttäjien nimien mainitseminen on Vihaa. EU-maiden johtajien arvostelu euron perustamisesta on Vihaa. Islamisaation tai huonon kotouttamisen arvostelu on Vihaa. Paskojen tutkijoiden ja tutkimusten arvostelu on Vihaa. Vihervasemmisto-sanan käyttö on vihaa.

Nämä eivät ole teidän kavereitanne. Eivät nämä ole Vihaa vastaan. Ne ovat sinua vastaan, ja vaikka kuinka Hesarit ja muut pellet muuta väittäisivät, nämä tahot ovat pesunkestäviä fasisteja.

He haluavat sulkea teidän suunne, kohota kaiken arvostelun ylä- ja ulkopuolelle, ja tehdä maailmasta heidän kannaltaan täydellisen. Sellaisen, missä heidän virheistään ei voi puhua ilman tuomiota. Missä musta on valkoista. Typeryys älykästä. Pahuus hyvää. Haihattelu ja hörhöily tiedettä.

Jos Suomessa puhuttaisiin jostain muusta kuin väsyneesti vihapuheesta, ihmeteltäisiin, miksi terrorismilakiemme päivittäminen on jätetty retuperälle, ja kuka siitä on vastuussa, sillä se melkein maksoi Suomen turpo-ratkaisun ja altisti meidät Venäjän uhalle.

Suomeen oikein hakemalla haettiin Isis-äitejä, mutta yhtäkään ei ilmeisesti syytetty yhtään mistään.

Semmoinen ihmisoikeusmaa meillä.

JUHANI HUOPAINEN