Oslon terroriteon jälkimainingeissa punavihreät ajattelijat muualla maailmassa ovat alkamassa myöntää, että islamisaatio on vaara länsimaiselle elämäntavalle. Suomessa tätä ei olla vielä valmiita myöntämään.

– Woke on tullut tiensä päähän molemmin puolin Atlanttia, kirjoittaa perussuomalaisten Mikko Paunio blogissaan.

– Demokraatit USA:ssa ovat jo sisällissodassa ja toinen puoli demokraateista ei halua olla missään tekemisissä wokeväen kanssa, koska wokeväki on tuhonnut USA:n demokraatit ja saattanut USA:n kaaoksen partaalle.

Euroopan osalta Paunio viittaa Saksan vihreiden puheenjohtaja Ricarda Langin twiittiin Oslon islamistisen terrori-iskun jälkeen. Paunion mukaan Langin kirjoitus on osa tätä hajoavaa punavihreyttä.

”Islamismi tappaa – tämän on Oslo hirvittävällä tavalla jälleen todistanut. Viha sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjä (LGBTIQ) on kiinteä osa islamismia. Meidän on noustava tätä ihmisvihamielistä ideologiaa vastaan.”

Opetusministerin avustaja syyttää homovitsejä

Suomessa punavihreät ajattelijat eivät ole vielä päässeet yhtä pitkälle tosiasioiden myöntämisessä. Janne M. Korhonen twiittasi Oslon terrori-iskuun viitaten seuraavasti:

”Konservatiivit nyt: ”Norjan hyökkäys ei ollutkaan meikäläisten vaan ihan toisista syistä seksuaalivähemmistöjen murhanhimoisesti suhtautuvan tekosia.”

Korhonen ei ole ainoa, joka haluaa viedä huomion pois islamisaatiosta ja vierittää syyn Oslon terrori-iskusta yleisesti kaikkien ”konservatiivisten” ja ”homofobisten” tahojen niskoille.

Opetusministeri Li Anderssonin erityisavustaja Anna Lemström syyttää Oslon terroriteosta homovitsien kertojia.

”Homobaarin edessä ammuskeltu. Oslo Pride peruttu. Vaikka vastuu teosta on tietysti vain tekijällä, ei tällaiset terroriteot synny tyhjiössä. Meillä jokaisella on vaikutus siihen, sallitaanko vähemmistövihaa yhteiskunnassa. Muista tämä ensi kerralla kun kaverisi kertoo homovitsin.”

Järjen ääni pääsemässä pikkuhiljaa voitolle

Paunion mukaan punavihreät ”käyvät uudenlaista ’luokkasotaa’ meitä valkoisia heteroseksuaalisia setämiehiä vastaan”.

– Tämän intersektionaalisen luokkasodan synnyttämä itsepetoskupla on laajalti institutionaalistettu molemmin puolin Atlanttia ja sen vaikutukset tuntuvat eivät ainoastaan maahanmuuttopolitiikassa tehden siitä tabuaiheen, vaan myös mm. turvallisuus-, ilmasto- ja energia-, ulko-, ympäristö- ja luonnonsuojelupolitiikoissa, Paunio kirjoittaa.

Saksan vihreiden Ricarda Langin twiitti kuitenkin osoittaa, että punavihreän väen itsepetoskupla on lopulta puhkeamassa ja järjen ääni on pikkuhiljaa pääsemässä voitolle. Mikko Paunion blogikirjoitus on kokonaisuudessaan luettavissa tästä linkistä.

SUOMEN UUTISET