Kaupunkilehti Uusi Lahti julkaisi haastattelun huolestuneesta äidistä, joka kertoi turvapaikanhakijoiden seksisuhteista alaikäisten tyttöjen kanssa. Maahanmuuttajataustaiset miehet ovat äidin mukaan juottaneet tyttöjä humalaan ja käyttäneet näitä seksuaalisesti hyväksi.

”Ilmiö on erittäin vastenmielinen”

Perussuomalaisten kansanedustaja Olli Immonen huomauttaa, etteivät Lahden tapahtumat ole yksittäistapauksia.

– Olen kuullut, että tätä samaa tapahtuu Lahden lisäksi myös muualla Suomessa. Ilmiö on erittäin vastenmielinen. Vanhemmat, suojelkaa lapsianne yhdessä poliisin kanssa näiltä hyväksikäyttäjiltä, Immonen toteaa Facebookissa.

– Unelmoin Suomesta, jossa myös poliittiset päätöksentekijät heräisivät ajoissa reagoimaan näihin ongelmiin. Itse ehdotin viime vuoden alussa, että turvapaikanhakijoiden liikkumisoikeutta rajoitettaisiin, mutta kun ei niin ei, koska ”vapaa liikkuvuus”, ”ihmisoikeudet”, ”liberaalien kyynelehtivät silmät” jne.

Liikkumisoikeutta rajoitettava

Immonen ehdotti viime vuoden helmikuussa, että turvapaikanhakijoiden liikkumisoikeutta rajoitettaisiin häiriöiden ennaltaehkäisemiseksi.

– Yksi ratkaisu turvapaikanhakijoiden aiheuttamien levottomuuksien, häiriöiden ja rikosten estämiseksi olisi turvapaikanhakijoiden liikkumisoikeuden rajoittaminen vastaanottokeskuksiin ja niiden välittömään läheisyyteen, josta ei ole oikeutta poistua ennen myönteisen oleskelulupapäätöksen saamista.

– Kielteisen päätöksen tapauksessa turvapaikanhakija siirrettäisiin vastaanottokeskuksesta palautuskeskukseen odottamaan käännyttämisen toteuttamista ilman liikkumisoikeutta palautuskeskuksen tiloista, Immonen vaati.

SUOMEN UUTISET

Tagit