Puolueemme on suuren muutoksen keskellä jälleen tulevissa kunnallisvaaleissa. Puolueeseemme virtaa väkeä joka puolelta Suomea. Olemme nyt sellaisessa suosiossa mitä kukaan ei voisi kuvitella. Ovatko siihen vaikuttaneet valtalehdistön ilkeät jutut? Ovatko siihen vaikuttaneet kansanedustajiemme toiminta tai valtuutettujemme päätökset eri kunnissa? Vai ovatko ihmiset havahtuneet ymmärtämään kaiken julkisen ryöpytyksen keskeltä puolueemme keskeisen sanoman?

Sanoman suomalaisen ihmisen hyvinvoinnista, josta perussuomalaiset ovat huolissaan. Siitä että sadat tuhannet ihmiset haluaisivat tehdä työtä, elättää itse perheensä ja elää elämäänsä pelkäämättä turvallisuutensa puolesta. Olla itsenäisenä yrittäjänä ilman valtaisaa byrokratiaa, joka sanelee sinulle miten sinun pitää toimia.

Kuinka paljon meille suomalaisille merkitsee itsenäisyys, se että saamme itse määrätä asioistamme, päätöksistämme, emme rahoita Euroopan köyhiä maita vaan huolehdimme ensin oman maamme kansalaisista. Se että olemme mukana EU:ssa, ei voi tarkoittaa sitä, että jaamme rahojamme oman maamme kansalaisten kustannuksella Kreikan ym. tukemiseen. Ottaen huomioon senkin, että Kreikka on antanut väärät tiedot EU:lle taloudestaan.

Perussuomalainen puolue saa siis uutta väkeä riveihinsä kaiken aikaa. Se minkälaista väkeä meille tulee, on aina suuri haaste puolueelle. Monet ilmoittavat suoraan siirtyneensä meille jostakin toisesta puolueesta pettyessään puolueensa toimintaan.  Monien siirtyminen meille voi tarkoittaa myös sitä, että omassa puolueessa eteneminen on pysähtynyt ja koetetaan uutta reittiä vallan ytimeen.  Politiikka kiehtoo myös ihmisiä, joilla on korkea käsitys omasta itsestään. Kasvava puolue on suuri houkutus pyrkyryydelle.

Emme toivota tervetulleiksi puolueeseemme henkilöitä, jotka ovat suvaitsemattomia tai vihamielisiä toisia ihmisiä kohtaan.  Hyvin monet uusista ihmisistä tulevat mukaan puolueeseemme kuitenkin vilpittömin mielin ja he haluavat parempaa tulevaisuutta Suomen kansalaisille.  Otamme heidät vastaan mielihyvin ja saamme uusia ajatuksia ja uutta vahvuutta tuleviin luottamuspaikkoihin. Vaikutuksemme kasvaa ja voimme paremmin toteuttaa ajamiamme tärkeitä asioita.

Perussuomalainen puolue on rehellisyyteen ja oikeudenmukaisuuteen nojaava. Haluamme riveihimme ihmisiä, jotka oikeasti haluavat parantaa suomalaisen ihmisen jokapäiväistä elämää. Henkilöitä, joille tärkeintä ovat inhimilliset arvot, työnteon kunnioittaminen ja perheen hyvinvointi lapsista vanhuksiin. Perussuomalaiset naiset ovat saaneet joukkoihinsa myös paljon uusia vaikuttajanaisia, olemme iloisia teistä kaikista.  Uusia alueyhdistyksiä on tullut lähes kaikkiin maakuntiimme. Monelle toiminta on uutta ja alkuhankaluuksiakin saattaa syntyä. Positiivisella mielellä ja yhteisillä päätöksillä kuitenkin edetään, demokratiassa enemmistö päättää.

Olethan mukana. Me kaikki yhdessä, niin miehet kuin naisetkin, teemme tänä syksynä uuden jytkyn.

Marja-Leena  Leppänen

Puheenjohtaja, Perussuomalaiset Naiset