Perussuomalaiset eivät hyväksy valtionvarainministeriön veroryhmän esitystä, jonka mukaan työpaikkojen pysäköinti muutettaisiin veronalaiseksi etuudeksi.


Valtiovarainministeriön veroryhmä esittää, että työpysäköinti laitetaan verolle. Ryhmä pitää ilmaista tai alihinnoiteltua pysäköintiä etuna, jota voidaan pitää jopa 3 600 euron arvoisena. Tämän arvon he haluavat verotettavaksi etuudeksi.

Vihervasemmisto verottaa suomalaiset köyhiksi

Perussuomalaiset tyrmää esityksen täysin.

– Hallituksen touhu alkaa vaikuttaa työssäkäyvien rankaisemiselta. Eikö hallituksen pitänyt lisätä työpaikkoja, ei vähentää työpaikkoja? perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio ihmettelee.

– Vihervasemmiston tasa-arvokäsitys näyttää olevan, että kaikki verotetaan yhtä köyhiksi, kun taas perussuomalaiset ajattelevat, että mahdollisimman monen kovalla työnteolla menestyminen olisi kaikkien etu.

Kaikki eivät voi valita joukkoliikennettä

Perussuomalaisten mukaan esitys on lisäksi räikeän epäoikeudenmukainen niille, joilla ei ole mahdollisuutta käydä julkisin välinein töissä.

– Suurella osalla ei ole mitään mahdollisuuksia hoitaa työmatkoja joukkoliikenteellä. Emme voi ymmärtää himoa rangaista työnteosta. Vihervasemmistolainen politiikka on kateuspolitiikkaa, ja siihen kategoriaan tämäkin esitys menee. Kyseessä on Suomen työvihamielisin hallitus, kansanedustaja Jani Mäkelä sivaltaa.

SUOMEN UUTISET