Eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavion mukaan perussuomalaisten tärkein tehtävä alkavalla eduskunnan syysistuntokaudella on kaataa EU:n tukipaketti. – Vielä viime keväänä hallituspuolueet puhuivat, että jokainen valtio vastatkoon omista veloistaan. Kesällä ääni kellossa muuttui, kun Sanna Marin kävi häviämässä yli 6 miljardia suomalaisten veronmaksajien rahaa Brysselissä. Nyt suomalaisten rahojen lähettäminen etelän vetelille onkin hallituspuolueiden mielestä vastuullista politiikkaa.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän kesäkokous järjestetään tänä vuonnaTurun linnassa. Eduskuntaryhmän puheenjohtaja, kansanedustaja Ville Tavio huomauttaa, että Turulla on erityinen linkki myös perussuomalaisten aatemaailmaan, sillä suomalaisuusliikkeen katsotaan saaneensa alkunsa Turussa.

– Kansallisfilosofimme J.V. Snellman oli 16-vuotias, kun hän muutti Turkuun opiskelemaan Turun akatemiaan, joka oli Suomen ensimmäinen yliopisto. Samaan aikaan opinnot hänen kanssaan aloittivat muun muassa J.L Runeberg ja Elias Lönnrot.

– Tuolloin nämä opiskelijapojat päätyivät filosofiassaan siihen, että Suomessa tarvitaan kansallismielinen herääminen. Monella tapaa voidaan mielestäni ajatella, että me perussuomalaiset ajamme nykyaikana jälleen tuollaista kansallista heräämistä maahamme, Tavio sanoo.

Suomalaiset eivät ole monikulttuurista massaa

Tavion mukaan tarvitaan voimakasta kansallista itsetuntoa, jotta Suomi voi nousta vastustamaan Brysselin-herrojen kieroilua ja EU:n hajotuspolitiikkaa.

– Me emme ole EU-kansalaisia tai monikulttuurista massaa, me olemme suomalaisia. Meillä on oma kielemme ja kulttuurimme. Me ansaitsemme myös oman valtiomme. Meille tämä on lähes itsestään selvää, mutta kaikille se ei enää tunnu olevan.

Tavion mukaan rouvat Suomen hallituksessa ovat unohtaneet itsenäisyyden merkityksen. Tavio muistuttaa, että itsenäisyys on kuin vapaus: jos sen antaa pois, sen menettää eikä sitä niin vain saa enää takaisin.

– Me perussuomalaiset tahdomme vapauden asua omassa turvallisessa maassamme. Me tahdomme takaisin oman itsemääräämisoikeutemme. Me tahdomme Suomen takaisin. Perussuomalaista eduskuntaryhmää tarvitaan eduskunnassa järjen äänenä ja tavallisen suomalaisen puolustajana.

Pääministeri kävi häviämässä veronmaksajien rahat

Eduskunnan syyskauden ykkösagenda tulee olemaan EU:n uusi tukipaketti, joka läpi mennessään muuttaisi koko EU:n entistä selkeämmin liittovaltioksi ja tulonsiirtounioniksi.
Tavio painottaa, että suomalainen veronmaksaja ollaan laittamassa omilla korkeilla veroillaan rahoittamaan muiden maiden matalampi verotus.

– Tämä tulee estää. Kaikki meille tärkeät asiat kuten vanhustenhoito tai koulutus, alistettiin toissijaiseksi, kun EU lähti taas ajamaan saksalaisten ja ranskalaisten pankkien etua. Bryssel pyrkii rahanjaolla pitämään Italian kaltaiset jäsenmaat tyytyväisenä, koska muuten EU:n korttitalo uhkaa sortua.

Vielä viime keväänä hallituspuolueet puhuivat no bail out -säännön puolesta eli siitä, että jokainen valtio vastatkoon omista veloistaan.

– Nyt kesällä ääni kellossa muuttui kun Sanna Marin kävi häviämässä yli 6 miljardia suomalaisten veronmaksajien rahaa Brysselissä. Nyt suomalaisten veronmaksajien rahojen lähettäminen etelän vetelille onkin hallituspuolueiden mielestä vastuullista politiikkaa.

– Eduskuntaa pääministeri Marin ei tahtonut historiallisesta päätöksestä huolimatta kutsua koolle, vaikka suurin oppositiopuolue perussuomalaiset sitä vaati. Hallituspuolueet ovat ilmeisesti peloissaan, että oppositio pääsee ääneen. Varmaan syystäkin, sillä kun viimeisetkin keskustan kannattajat ymmärtävät, että keskusta suoraan omilla toimillaan mahdollistaa tämän ennen näkemättömän vihervasemmiston sekoilun, niin he ottavat yhteyttä omiin keskustalaisiin kansanedustajiinsa ja sanovat näille: Lopettakaa vihervasemmiston tukeminen ja Suomen tuhoaminen, Tavio sanoo.

Yhteinen kakku pitäisi ensin leipoa

Tavion mukaan perussuomalaisten tärkein tehtävä alkavalla eduskunnan istuntokaudella on kaataa EU:n tukipaketti, jota Tavio vertaa Kalevalan hengessä Sammon ryöstöön.

– Jokaisen EU-maan tulee vastata itse omasta taloudestaan, jokainen maa vastatkoon itse omista veloistaan. Veloista puheen ollen, mieleeni tulee demarit. Sdp ei selvästikään ole enää maltillinen työväenliike vaan siitä on tullut vihervasemmiston kärkipuolue, Tavio sanoo.

Tavion mukaan sdp on Marinin myötä vasemmistolaisempi kuin koskaan ja se näkyy muun muassa viime aikojen intona jakaa yhteistä kakkua.

– Jonkun pitäisi vaan se yhteinen kakku ensin leipoa, mutta ainakin sdp on ehtinyt jo jakaa sen moneen kertaan. Vasemmisto lupaa äänestäjille kuuta taivaalta, mutta todellisuudessa käy kuten vappusataselle.

– Sanna Marin edusti eduskuntavaalien vaalikonevastauksissaan enemmän feminististä puoluetta, vasemmistoliittoa ja vihreitä kuin mitä hän edusti keskivertodemaria. Suomen valtamediassa piisaa punavihreiden luottotoimittajia, jotka tietysti riemuitsevat tästä ja keskittyvät politiikasta kirjoittamisen sijaan luomaan henkilökulttia pääministerin ympärille.

Vihervasemmistolainen moraaliposeeraus ei saa määrätä

Mariniin viitaten Tavio totesi, että kansalle esitellään uuden ”Keisarinnan vaatteita”, jotta kukaan ei huomaisi tämän aatteita.

– Ne ovat vaarallisia vihervasemmistolaisia aatteita, joilla työttömyys ja pahoinvointi kasvaa. Tavalliset työssäkäyvät ihmiset ajetaan vihervasemmiston politiikalla ahtaalle.

– Tarvitaan taloudellinen ryhtiliike. Kuoliaaksi verottaminen ja valtiontalouden tuhoaminen on lopetettava. Tarvitaan aatteellinen ryhtiliike. Vihervasemmistolainen moraaliposeeraus ja identiteettipolitiikka eivät saa määrittää miten Suomessa toimitaan. Meidän on puolustettava demokratiaa, sananvapautta ja oikeusvaltiota, Tavio painottaa.

SUOMEN UUTISET