Vaihtoehto Saksalle -puolue AfD:n kärkiehdokas Jörg Meuthen haluaa johdattaa puolueensa menestykseen sunnuntain EU-vaaleissa. Voiton jälkeen on aika istua alas ja eroavaisuuksista huolimatta alkaa rakentaa yhteistä tulevaisuutta mahdollisten kansallismielisten liittolaisten kanssa.

Junge Freiheit -lehdessä haastateltu Meuthen painottaa italian Legan ja muiden tulevaisuuden kumppanipuolueiden yhteistä päämäärää haittamaahanmuuton poistamiseksi ja EU:n ylikansallisen vaikutusvallan leikkaamiseksi.

Piste haittamaahanmuutolle

– Demokratia ja kansallinen identiteetti on turvattava ja Euroopan Yhdysvaltojen pystyttäminen on pysäytettävä. Brysselin Molokin kita on tukittava ja hallitsemattomalle siirtolaisvyörylle on pantava piste, Meuthen luettelee kansallismielisten puolueiden yhteistä arvopohjaa.

Meuthen arvostelee ankarasti nykyistä Euroopan parlamenttia ja sanoo sen unohtaneen tavallisen kansalaisen asian. Parlamentti on tänään ainoastaan Euroopan komission eurokraattien kumileimasin, joka ajaa eliitin etuja, kansalta mitään kysymättä.

Suomen Uutiset