LEHTIKUVA
Irlantilaiset saivat tarpeekseen laittomista siirtolaisista – huoli omasta selviytymisestä ajaa kantavästön barrikadeille
Laittomien siirtolaisten virta on kääntynyt kohti Irlantia, kun brittiparlamentti hyväksyi turvapaikanhakijoiden lennättämisen Ruandaan. Laiton maahanmuutto ja siihen liittyvät ongelmat ovatkin saaneet Irlannissa aikaan protestien aallon. Maahanmuuton lisäksi syynä mielenosoituksiin ovat sosiaalinen epätasa-arvo sekä talouskriisi.
Levottomuudet leimahtivat viime vuoden marraskuussa, kun koditon keski-ikäinen algerialaistaustainen mies puukotti naista ja kolmea pikkulasta koulun ulkopuolella Dublinissa.
Oikeat ja väärät tiedot puukotuksesta levisivät salamannopeasti sosiaalisessa mediassa ja maahanmuuton vastaiset levottomuudet eskaloituivat illan mittaan ympäri kaupunkia. Osa protestoijista sytytti autoja tuleen, heitteli kiviä sekä pulloja ja rikkoi kauppojen ikkunoita.
Mielenosoitukset jatkuvat
Ympäri maata on sittemmin ollut sadoittain mielenosoituksia, joissa kansalaiset vaativat hallitusta lopettamaan ”avoimien rajojen globalistisen agendan”.
Kyse on pohjimmiltaan siitä, että maahanmuuttajien tarpeet tunnutaan laitettavan kansalaisten oikeutettujen tarpeiden edelle.
Näin tapahtuu maassa, jossa väki joutuu taistelemaan päivittäisen leipänsä eteen, eikä pysty vuokraamaan tai ostamaan kattoa päänsä päälle. Ja kodittomien määrä kasvaa kauhistuttavaa vauhtia.
Ruanda-sopimus käänsi siirtolaisvirran
Taustalla ovat myös brittihallituksen aikeet ja parlamentin päätös siirtää turvapaikanhakijat Ruandaan odottamaan asiansa käsittelyä.
Laittomilla maahanmuuttajille ja turvapaikanhakijoilla ei pian ole enää Isoon-Britanniaan asiaa ja se on kääntänyt virran kohti Irlantia. Maahan saapuu Pohjois-Irlannin maarajan kautta jo 80 prosenttia kaikista turvapaikanhakijoista.
Mielenosoitukset ovat olleet medialle vaikea pala ja kansalaisten tuntojen sijasta syitä on etsitty muun muassa äärioikeiston noususta. Britannian hallitus on puolestaan ohjeistanut Irlantia neuvottelemaan oman Ruanda-sopimuksen ongelman ratkaisemiseksi.
SUOMEN UUTISET
Artikkeliin liittyvät aiheet
- siirtolaisvirran kääntyminen Dublinin puukotus huoli omasta selviytymisestä globalistinen agenda sosiaalinen epätasa-arvo brittiparlamentti Ruanda-malli maahanmuuttovastaisuus brittihallitus Pohjois-Irlanti talouskriisi laittomat siirtolaiset levottomuudet mielenosoitukset avoimet rajat Äärioikeisto Globalisaatio Dublin Turvapaikanhakijat Irlanti
Mitä mieltä?
Aiheeseen liittyviä artikkeleita
New Yorkin valtalehdessä vakava varoitus: Amerikka, katso Ruotsiin ja varo hallitsemattoman maahanmuuton aiheuttamaa kaaosta
Perussuomalaiset vaatii: EU-turvapaikkapolitiikassa siirryttävä Ruanda-malliin – työperäinen maahanmuutto pidettävä kansallisissa käsissä
Kansanedustaja Maria Ohisalo vaatii uusia reittejä humanitaariselle maahanmuutolle – sisäministeri Rantanen torppaa vihreät haihattelut
Tanskan maahanmuuttoministeri: Onneksi Suomi taistelee laitonta siirtolaisuutta vastaan
Riikka Purra: Laiton maahanmuutto ja massasiirtolaisuus on EU-politiikan tärkein kysymys
Kolumni: Viis vauvapulasta, nyt meille mahtuu maahanmuuttajia!
Demarit jatkaisi turvapaikkarallia EU:ssa myös tulevaisuudessa – perussuomalaisille ei käy: ”Eurooppa ei kestä tällaista maahanmuuton määrää”
Kolme lasta kuollut lasten tanssitunnille tehdyssä veitsi-iskussa Luoteis-Englannissa – epäillyllä afrikkalaistausta
Viikon suosituimmat
Keskustan riveistä perussuomalaisiin siirtynyt Pekka Aittakumpu: ”Perussuomalaiset on Suomen rohkein puolue”
Keskustan eduskuntaryhmästä perussuomalaisiin siirtynyt kansanedustaja Pekka Aittakumpu haluaa elää Suomessa, jossa nuorilla riittää uskoa tulevaisuuteen ja rohkeutta perustaa perheitä ja synnyttää lapsia. Aittakummun mielestä perussuomalaiset toimii ainoana uskottavana vastavoimana perhearvoja murentaville vasemmalta tuleville ideologioille, mitä muut puolueet eivät halua tai pysty tekemään.
Teemu Keskisarjan ja Onni Rostilan kolumni: Vauvaraivoa Hitlerin ja Orbánin varjolla
Maahanmuuttopolitiikka kiristyy koko EU:ssa – PS-meppi Sebastian Tynkkynen: ”Ratkaisujen aika on tullut” – kokoomuksen meppi Aura Salla nosti äärioikeistokortin
Euroopan unionin maahanmuuttopolitiikka on liikkeessä ja kääntymässä selvästi tiukempaan suuntaan. Sekä keskeisissä EU-toimielimissä että jäsenvaltioiden hallinnoissa ilmenee tahtotilaa tiukentaa maahanmuuton sääntöjä ja tehostaa laittomasti EU:ssa oleskelevien palautuksia. - Ihmisoikeuksista EU:ssa pidetään jatkossakin kiinni, mutta kenenkään ihmisoikeus ei ole oleskelu laittomasti EU-maissa, perussuomalaisten meppi Sebastian Tynkkynen sanoo.
Vihersiirtymä vastatuulessa: Saksalaisautoilijat vaihtavat sähköautonsa bensaan ja dieseliin
Autoilijoiden siirtyminen sähköisiin kulkuvälineisiin tökkii välittömästi, kun tuet loppuvat. Saksassa jopa kolmannes sähköautoaan vaihtaneista on siirtynyt takaisin bensaan tai dieseliin sen jälkeen, kun avustukset hiipuivat. Tavoite fossiilivapaasta uusien autojen kaupasta vuonna 2035 karkaa yhä kauemmaksi.
Itäkeskuksen muslimiyrittäjä HS:lle: Hameen on oltava löysä lantion kohdalta, jotta muut miehet kuin minä eivät näe
Helsingin Itäkeskuksen Hansasillalla esillä ollut islamilaisia pukeutumissääntöjä esittelevä kyltti on puhututtanut mediassa ja somessa tällä viikolla. Kyltissä kehotettiin naisia peittämään koko vartalonsa, jotta heitä ei häirittäisi. Muualla Euroopassa samankaltaisia kylttejä on nähty jo pitkään. Saksassa on tuotu oikeuden eteen myös sharia-poliiseja.
Visegradin uutisdokumentti järjestäytyneestä poliittisesta islamista: Poliittinen islam ei kuulu uskonnonvapauden piiriin
Uutisdokumentissa haastatellaan eri maiden europarlamentaarikoita tavoista, joilla poliittisen islamin aiheuttamiin uhkiin voidaan puuttua. Dokumentissa tuodaan esiin myös qatarilainen raha, jolla rahoitetaan suurmoskeijoita ja poliittista islamia edistäviä hankkeita. Rahaa koordinoidaan Qatar Charity -järjestön välityksellä. Suunvuoron saa myös perussuomalaisten europarlamentaarikko Sebastian Tynkkynen. Hän nostaa esiin radikalisoivat saarnat moskeijoissa.
Donald Trumpin vierailu Joe Roganin ohjelmassa keräsi ennätysyleisön
Kolmen tunnin keskustelu Joe Roganin kanssa onnistui näyttämään inhimillisen puolen Donald Trumpista. Jutellessaan UFC-selostajana tunnetun Roganin kanssa vapaaottelusta Trump ei vaikuttanut poliitikolta vaan kamppailu-urheilufanilta. Keskustelussa käytiin läpi myös poliittisia aiheita, kuten maailmankauppa, energiatalous, sodat ja vaalivilppi.
Kamala Harris on positiivisen erityiskohtelun tuotos – maailman menestynein “DEI-rekry”
Kamala Harris on uransa joka käänteessä hyötynyt siitä, että hän on nainen ja kuuluu rodulliseen vähemmistöön. Hän on malliesimerkki siitä, miten paljon positiivinen erityiskohtelu voi edistää vähemmistöjen menestystä. Varapresidenttinä hän oli Bidenin "DEI-rekry", joka lopulta syrjäytti presidentti Bidenin. Nyt hänellä on mahdollisuus nousta maailman mahtavimman maan presidentiksi.
Ruotsissa vietettiin hiljainen hetki Hamasin terroristi Yahya Sinwarin muistolle – tuhannet huusivat suosionosoituksia Malmössä
Ruotsissa järjestettiin viikko sitten mielenosoituksia, joissa kunnioitettiin Hamasin terroristi Yahya Sinwarin muistoa.
Eurooppaan vyöryi 10 vuodessa 4,5 miljoonaa Syyrian pakolaista – nyt kielteisen turvapaikkapäätökseen saaneet halutaan palauttaa turvalliseen kotimaahansa
Pelkästään Syyriasta on tullut 4,5 miljoonaa ihmistä Eurooppaan hakemaan turvaa ja parempaa elämää vuoden 2015 jälkeen. Suhtautuminen turvapaikanhakijoihin ja luvattomaan siirtolaisuuteen on kuitenkin muuttunut radikaalisti EU:n alueella vajaassa vuosikymmenssä. Nyt ainakin vaille turvapaikkaa jääneet halutaan palauttaa takaisin kotimaihinsa.