Kokkolan Vanhalla Tullipakkahuoneella vieraillut presidenttiehdokas Laura Huhtasaari muistutti puheessaan Snellmanin ja Paasikiven ajattelun keskeisistä periaatteista ja siitä, kuinka kansan tahdon mukaisen politiikan ja itsenäisyyden kunnioittaminen elää edelleen perussuomalaisissa.

– Meidän on pidettävä huolta siitä, että päätöksenteko säilyy Suomessa. Suomalaisten on ajettava suomalaisten etua, koska ei sitä kukaan muukaan aja, Huhtasaari puhutteli paikalla olevaa yleisöä.

Jussi Halla-aho ja Laura Huhtasaari Kokkolassa 11.11.2017

Posted by Perussuomalaiset

Videotallenne Kokkolasta 11.11.2017. Laura Huhtasaaren osuus alkaa kohdasta 14:30.

– Kattoteemani presidentinvaaleissa on globalismi vastaan kansallisvaltio. Me emme usko siihen, että globalistinen päätöksentekojärjestelmä – tuolla jossain – ajaisi Suomen etua. Me emme usko siihen, että ulkoistamalla päätöksenteon meidän omat asiamme menisivät eteenpäin. Emmekä me usko siihen, että voisimme antaa kohtalomme muiden käsiin.

Huhtasaari muistutti sanoista, jotka kansallisfilosofi Snellman aikanaan lausui: Meidän tulee pitää huolta sivistyksestä, taloudesta ja kansan tahdosta.

– Snellman myös ajoi omaa rahaa. Hän ei saanut enää yliopistovirkaa, koska venäläiset eivät pitäneet hänen ajatuksistaan, mutta hänen ideansa elävät yhä, ja perussuomalaiset kunnioittavat niitä.

– Paasikivellä oli tavoitteena täyden suvereniteetin palauttaminen. Perussuomalaiset jatkavat tällä tiellä.

Huhtasaari nosti puheessaan esiin myös puolueveteraani Toivo Mäkelän (ps.) elämäntyön ja puhutteli tätä lämpimin sanoin.

– Toivo Mäkelä tuli keskustelemaan kanssani. Hän kertoi työskennelleensä 40 vuotta valtuustossa perussuomalaisen aatteen voimin. Hän sanoi, että usko ei horju.

SUOMEN UUTISET