Uuden Suomen kolumnistin Jouko Pihon julkaiseman erään profetian mukaan Venäjän hyökkäys Suomeen toteutuu torstaina. Piho kirjoitti verkkolehti Uudessa Suomessa 27.1.2013 näin:

– Kuten kaikki hyvin tietävät, minun profetiasivustoillani on paljon sanomia siitä, että Venäjä tulee jossain vaiheessa miehittämään osan Suomea, eli Itä- ja Pohjois-Suomen. Olen samaa mieltä näiden profetioiden kanssa eli uskon, että näin tulee tapahtumaan. Tämä nimimerkki ”Pauliinan” sanoma on samassa linjassa monien muiden profeettojen ja Jumalan ihmisten saamien varoitusviestien kanssa. Kun Pauliina sanoo saaneensa ilmoituksen, että Venäjä hyökkää Suomeen 13.6.2013, niin tuon sen esille kaikille tiedoksi, että tällainen sanoma on tullut. En tiedä, hyökkääkö Venäjä Suomeen juuri tuolloin eli 13.6.2013, vaikka tiedän, että joskus näin tapahtuu, Piho kirjoitti.

Uusi Suomi on riippumaton verkkolehti, joka jatkaa vuonna 1991 toimintansa lopettaneen nimikaimansa perinteitä internetissä. Sen perustaja ja hallituksen puheenjohtaja on toimittaja Niklas Herlin.

[Tekstiä muokattu 10.6 klo 17:46]

PS VERKKOTOIMITUS