Miten Putin laski kaiken väärin ja romahdutti Venäjän. Dosentti, Venäjän ja Itä-Euroopan yliopistolehtori Arto Luukkasen teos Putinin perukirja julkaistaan tänään keskiviikkona. Luukkanen on tutkinut Venäjän nykyhistoriaa ja presidentti Vladimir Putinin valtakautta vuosituhannen alusta saakka. Suomen Uutiset lähettää julkaisutilaisuuden suorana Youtube-lähetyksenä klo 13 alkaen. Kommentoimassa myös historioitsija Teemu Keskisarja.

Docendon kustantama uutuuskirja Putinin perukirja kertoo Venäjän valtiollisen järjestelmän itsetuhosta Ukrainassa ja siitä, kuinka Suomi karkasi idän karsinasta Naton pilttuuseen. Miten ”täydellisen hyvä” Putinin diktatuuri voi tehdä niin ison virheen, että maa hajoaa sen johdosta? Miksi Ukrainaan oli pakko hyökätä? Entä olisiko Suomi kuulunut seuraaviin uhreihin?

Katso suora lähetys täältä 13.00 alkaen:

Putinin valtakausi näyttää olevan lopuillaan. Ukrainan sota kiihdyttää Venäjän kehitystä kohti sisällissotaa ja uutta ”Sekaannuksen aikaa”. Kirja kertoo, mitkä olivat Putinin mukaan tämän brutaalin hyökkäyksen henkiset perustelut.

Julkaisutilaisuus lähetetään suorana Youtube-lähetyksenä klo 13 alkaen. Videoikkuna tulee näkyviin myäs uomen Uutisten Youtube-kanavalle.

Tervetuloa seuraamaan lähetystä.

SUOMEN UUTISET