Maaseudun Tulevaisuuden teettämä gallup vahvisti kaikki aikaisemmat tutkimukset: perussuomalaiset on vasemmistokeskustalainen työväenpuolue.

Tämänkin tutkimuksen mukaan olemme poliittisella kartalla lähempänä keskustaa kuin kepu. Olemme myös enemmän työväenpuolue kuin SDP tai vasemmistoliitto. Luvut ovat karua luettavaa varsinkin SDP:lle, joka on yrittänyt propagandassaan väittää perussuomalaisten olevan äärioikeistolaisia.

Perussuomalaisten äänestäjistä 61 % mieltää itsensä työväenluokkaan. Demareiden kannattajista duureiksi lukeutuu vain 48 %. Tutkimus osoittaa myös sen, ettei kokoomusta ja kepua erota toisistaan, eli äänestämällä kumpaa tahansa, politiikka ei muutu.

Ainoa todellinen poliittinen vaihtoehto on perussuomalaiset. Me olemme ainoa puolue, joka pääministeripuolueena laittaisi euron tukipiikin kiinni eli lopettaisi duunareiden rahojen tärväämisen eurooppalaisten pankkiirien taskuihin. Rajoittaisimme myös maahanmuuttoa ja ohjaisimme duunareiden kovalla työllä ansaitut veroeurot suomalaisten hyvinvoinnin turvaamiseen.

Lopettaisimme myös tulonsiirrot duunareilta kannattamattomille tuulivoimayrityksille. Kumoaisimme ”paskalain” ja vaatisimme korvauksia höynäytetyille kotitalouksille niiltä yrityksiltä, jotka ovat myyneet toimimattomia ja liian suuria laitteita.

Olemme jo esittäneet maatalousyrittäjien toimintaa vaikeuttavien säännöstöjen purkamista. Kokoomus, SDP ja kepu ovat äänestäneet näitä esityksiä vastaan. Kepu on muutenkin ollut hallituksen apupuolueena, tai kuten puoluesihteerimme Riikka Slunga-Poutsalo on todennut: kepu on hallituksen kiltti sylikoira.

Matti Putkonen
työmies (ps.)