Eurovaalien aikaan Suomi-media maalaili suurella pensselillä kuvaa siitä, että koska Itävallassa sopivasti vaalien alla paljastunut Heinz-Christian Strache sotkeutui korruptiojuttuun, ovat koko mantereen kaikki oikeistopopulistit alttiita vastaavalle. Sama mekanismi ei näytä olevan voimassa, kun linnatuomiota luetaan korkealle demarille. Kansanedustaja Riikka Purra (ps.) irvailee kaksoisstandardille.

Purra kirjoittaa Romanian sosiaalidemokraattien puheenjohtajan saaneen korruptiosta 3,5 vuoden vankeustuomion. Hän huomauttaa, että Suomessa ei ole kirjoitettu asiasta lähes lainkaan, poislukien Ylellä, jonka jutun tyyli poikkeaa vahvasti Itävallan tapauksen uutisoinnista.

Purra kirjoittaa:

”Uhkaako tämä kohu Suomen demarien kansainvälistä yhteistyötä? Voimmeko luottaa, että demarit eivät hanki rahoitusta hämärin keinoin? Sama ryhmä parlamentissa!

Romania on kuitenkin yli kaksi kertaa suurempi maa kuin vaikkapa Itävalta.

Miksi kansallismielisten rikokset ovat aina kaikkein pahimpia, riippumatta siitä, tehdäänkö niitä kotimaassa vai ulkomailla?

Miksi kansallismielisten rikokset aina moraalisesti saastuttavat kaikki samansuuntaista ideologiaa edustavat puolueet ja henkilöt – kun taas demarit voivat tehdä rikoksia ilman, että kukaan edes vaivautuu asiaa Antti Rinteeltä kysymään?”

SUOMEN UUTISET

Tagit