Kenttä kouluttaa, vaikka olisi kokenutkin kulkija.

Lauantai-kierros oli matkoineen päivineen neljätoistatuntinen päivä.

Ääni sortui Kiteellä Kupiaisen K-kaupan parkkipaikalla, mutta palasi Liperin lämmössä iltakahdeksan aikaan.

Eilinen päivä meni elpyessä. Junamatka Joensuusta Helsinkiin antoi aikaa nähdyn ja koetun jälkikäsittelyyn.

Jos Suomi tuntuu toimintakenttänä pieneltä Englannissa eurokriisiä esitellevälle puheenjohtajalle, palauttaa Parikkala maan pinnalle. Parikkalassa tapasin Länsiväylän, paikallislehtemme, entisen ilmoituskonsultin Heli Kalton, joka kävi teltallamme minua tapaamassa. Heli oli se ihminen joka otti vastaan, viimeisteli ja taittoi sen ilmoitukseni lehteen, jolla poliittinen urani urkeni vuonna 2000. Pääsin niissä vaaleissa Espoon valtuustoon.

Jopas sattui sopivasti. Sattumiin en usko, enkeleihin mieluimmin ja sellaisenkin sain mukaani tiiviisti pakattuna pienenä pakettina. Parikkalassa. Horrossaarnaja Helena Konttisen kulmakunnilla.

Perussuomalaiset ehdokkaat tekevät kovan tuloksen. Olen osaamisestamme otettu. Kenttä toimii innolla ja aatteella. Jokapaikassa pienimuotoiset tilaisuutemme ovat hyvin organisoidut. Ei mikään luxus. Toimivaa, sydämestä lähtevää työtä.

Perussuomalaiset puolueena ja puheenjohtaja Soini on kuin suomenhevonen kaksi viikkoa ennen kuninkuusraveja. Karujen miesten valmentama, tallityttöjen herkistämä. Kunnossa kisoissa, kun kunnat laitetaan kuntoon.

Olemme Suomen paras tori- ja kenttätyöpuolue. Kansan tuella valtakunnallinen kuntapuolue.

Otetaan kahden viikon loppukiri  – ilman maalilaukkaa ja palkintosijoilla ollaan.

Tänään on lounaalla seisten syötynä Perussuomalaisten Espoon osaston tarjoamaa soppaa Espoon keskuksessa. Soppaa Rokkapuolueelle. Menen paikan päälle. Osataan me Espoossakin.

Illalla on Espoon valtuuston kokous.

Valtuustopaikka on minun henkilökohtainen tavoitteeni. Osaan sille omista syistäni antaa suuren arvon.

Perussuomalaiset! Nyt taistellaan!