Perussuomalaisten kansanedustaja Ano Turtiainen kritisoi hallitusohjelmaa voimakkaasti keskiviikon täysistunnossa pitämässään puheessa. Turtiainen pitää hallitusohjelman suurimpina häviäjinä työssäkäyviä, pienituloisia suomalaisia

– Nyt hallitusohjelman häviäjiä ovat tavalliset pienituloiset suomalaiset. Erityisesti ohjelmasta kärsivät ne suomalaiset, jotka käyvät vielä töissä ja maksavat itse asumisensa. Ja varsinkin ne, jotka käyttävät autoa työmatkoihinsa ja lämmittävät Caruna-huijauksen jälkeen velkaista taloaan puuklapeilla. Hallitusohjelmasta saa sellaisen kuvan, että ilmastotekona edellä mainitut ilmeisesti joutaisivat kuolemaan pois, Ano Turtiainen paheksuu.

Ulkomaalaiset suurperheelliset voittajia

Hallitusohjelman suurimmiksi voittajiksi Turtiainen kuvaili työssä käymättömät ulkomaalaiset suurperheet. Lisäksi hän huomauttaa, että kehitysapuun maksettavat eurot menevät todellisuudessa korruptioon.

– Hallitusohjelman suurimpia voittajia ovat työssä käymättömät ulkomaalaiset suurperheelliset, joiden vastikkeettomat tulonsiirrot nousevat. Heidän elämäänsä helpotetaan monin tavoin ja raha siihen kaivetaan suomalaisen duunarin taskusta. Ohjelmasta paljastuu siis maailman kieroutunein työväenaate.

– Samoin satoja miljoonia pumpataan lisää kehitysavun nimellä kulkevaan korruptioon. Mitä enemmän Afrikkaan lapioidaan suomalaisten rahaa, sen surkeammin siellä menee. Avustusjärjestöt ja niiden johtajat vain rikastuvat.

Syrjäseutujen ikäihmisten nöyryytys jatkuu

Turtiainen huomautti myös, että öljyllä lämpenevien talojen asukkaat ovat usein syrjäseuduilla asuvia ikäihmisiä, joiden talojen arvo on pienentynyt.

– Heitä ollaan nöyryytetty jo muun muassa paskalailla ja heidän kiinteistöveroaan ollaan korotettu jo monta kertaa.

– Hallituksen suurin intohimo tuntuu olevan haitallisen maahanmuuton kasvattamisessa keinolla millä hyvänsä ja julkisen sektorin ei-suorittavan portaan edesvastuuton paisuttaminen, Turtiainen ihmettelee.

SUOMEN UUTISET