Uudenmaan Perussuomalaiset Naiset kiittää kaikkia eduskuntavaaleissa perussuomalaisia äänestäneitä. Yhdistyksessä ollaan erittäin tyytyväisiä eduskuntavaaleissa saavutettuun tulokseen niin valtakunnallisesti kuin Uudenmaankin osalta.

Perussuomalaiset saivat Uudeltamaalta kuusi kansanedustajaa, joista Leena Meri, Riikka Purra, Arja Juvonen ja Riikka Slunga-Poutsalo ovat Uudenmaan Perussuomalaisten Naisten jäseniä. Kaksi muuta läpimenijää olivat Ari Koponen ja Mika Niikko.

Perussuomalaiset Suomen puolella

Yhdistys kannustaa kansalaisia aktiivisuuteen ja innokkuuteen myös vajaan kuukauden päästä käytävissä EU-vaaleissa.

– Toivomme, että kansalaiset käyvät ahkerasti äänestysuurnilla. Toivomme myös, että kansalaiset lähestyisivät meidän upeita ja monipuolisia eurovaaliehdokkaitamme ja kävisivät toritapahtumissa haastamassa – ja myös haastattelemassa heitä.

– Tulevissa EU-vaaleissa kansalaisilla on oikeasti mahdollisuus vaikuttaa unionin asioihin ja erityisesti Suomen asemaan Euroopassa. Jos kansalaiset haluavat, että Suomen kansan ääni kuuluu EU:ssa, kansalaisten on näytettävä se äänestämällä Suomen puolta pitäviä perussuomalaisia ehdokkaita, yhdistyksen tiedotteessa todetaan.

Vain äänestämällä voi vaikuttaa

Uudenmaan Perussuomalaiset Naiset ymmärtää, että kuluva kevät on vaalitäytteinen ja haasteellinen niin vaaleissa ehdolla oleville ehdokkaille kuin äänestäjillekin.

– Ilmassa on havaittavissa ”vaaliähkyä” ja kansalaiset täysin ymmärrettävästi kokevat, että vaaleja on jo liikaa. Myös EU-vaaliteemojen epäselvyys voi vaikuttaa siihen, että oman ehdokkaan etsiminen voi tuntua työläältä.

– Lähestykää perussuomalaisia ehdokkaita näissä vaaleissa, sillä he puhuvat suomalaisen kansan suulla ja ovat koko sydämestään Suomen asialla. Vain äänestämällä voi vaikuttaa.

Uudenmaan PS-Naisten kevätkokous pidettiin Tuusulan Jokelassa.

SUOMEN UUTISET