KOLUMNI | Perussuomalaisten varapuheenjohtajuutta tavoitteleva Punkalaitumella asuva Ari Prihti muistuttaa kirjoituksessaan, että kansan keskuudesta pulppuaviin asioihin on reagoitava nopeasti.

Perussuomalainen aate nojaa edelleen vankkumattomaan uskoon puolustaa pientä ihmistä. Herrat ja venkulat yrittävät tappaa köyhän kansan, siksi PS on herättävä hallituksessa puolustamaan tätäkin kansan ryhmää. Paljon on asioita jo korjattu hallituskaudellamme, mutta nyt jäljellä oleva vajaa kaksi vuotta on suunnattava puolueen linjan kohentamiseen oikealle tielle. Aate elää.

Terävöityminen ja jäsenistön kuuleminen ovat keskeisimmät avaimet menestymiseen tulevinakin vuosina. Jäsenistö antaa puolueelle kasvot, jota puolueen puheenjohtaja johtaa kansan edessä orkestereineen 365 päivää vuodessa.

Populismiin kuuluvat kansan esiin nostamat asiat. Näihin kansan keskuudesta pulppuaviin asioihin on voitava reagoida nopeasti. Populismi ei ole yleismaailmallinen aate, kuten sosialismi ja kapitalismi, vaan se on aina sidonnainen kulttuuriin ja kansanluonteeseen.

Kuitenkaan yhdellä, eikä kahdellakaan asialla ratsasteta auringonnousuun, sillä aurinko nousee joka päivä. Talous-, työ-, yrittäjä-, sosiaali-, koulutus-, kieli-, turvallisuus-, maaseutu- ja maahanmuuttopoliittiset linjaukset ovat keskiössä ihmisten arjessa joka päivä.

ARI PRIHTI