Teollisuusliitto masinoi helmikuun alkuun poliittisen lakon, jossa on mukana myös neljä ammusvalmistaja Nammon tehdasta. Kansanedustaja Ari Koponen pitää tilannetta täysin käsittämättömänä, eikä hänen mielestään tässä maailmantilanteessa täysin välttämätöntä tuotantoa pitäisi vaarantaa.

– Teollisuusliitto pelaa pelleilyllään täysin Venäjän pussiin. Suorastaan pöyristyttävää epäisänmaallisuutta vaarantaa Ukrainan tuki laittamalla säppiin puolustusteollisuuttamme poliittisen lakon vuoksi, Ari Koponen jyrähtää.

Hakaniemen ay-mafia pyllistää turvallisuudelle

Kansanedustaja Koponen korostaa, että kritisoi nimenomaisesti korkeapalkkaisia ay-pamppuja, ei suuresti arvostamiaan duunareita. Hänen mukaansa osoitus hallituksen arvostuksesta duunareita kohtaan näkyy satojen eurojen veroalennuksena pieni- ja keskituloisille duunareille. Työelämän uudistustoimet Koponen näkee jäykkyyksien purkajina ja välttämättöminä, jotta työllisyys saadaan nousuun.

– Sen lisäksi, ettei Hakaniemen ay-mafia ole duunareiden puolella, niin se näyttää myös pyllistävän koko Suomen turvallisuudelle. Onneksi suomalaiset ovat viisaita ja enenevä määrä näkee, että ay-liike on vasemmiston ulkoparlamentaarinen siipi, Koponen sanoo.

Suomen Uutiset