Kansanedustaja Olli Immonen (ps.) on pyytänyt väliaikaista eroa perussuomalaisten eduskuntaryhmästä. Immonen perusteli tiedotustilaisuudessa päästöstään seuraavasti:

Pyydän saada määräaikaisesti erota eduskuntaryhmän työstä lokakuun puoleenväliin saakka. Perustelen päätöstäni seuraavasti:

Suomi on tällä hetkellä erittäin vaikeassa tilanteessa. Valtiontalouden tasapainottaminen, työllisyyden hoitaminen ja maahanmuuttoon liittyvien ongelmien ratkaisu ovat ensiarvoisen tärkeitä asioita. Hallituksen on voitava hoitaa näitä asioita häiriöittä. Haluan tällä tavoin omalta osaltani varmistaa mahdollisimman hyvän työrauhan hallitukselle, eduskunnalle ja perussuomalaisten eduskuntaryhmälle sekä perussuomalaisten kenttäväelle.

Minua kohtaan on esitetty tämän kesän aikana raskaita syytöksiä. Olen niihin osaltani vastannut. Lopuksi esittäisin kuitenkin vielä pyynnön: jos jollakin on esitettyihin syytöksiin vielä jotain lisättävää, niin tuokaa tietonne julkisuuteen. Tuokaa tietonne minulle, jotta asiat saadaan asianmukaisesti käsiteltyä.

Eduskuntaryhmä käsittelee minua koskevan asian kokouksessaan. Mikäli eduskuntaryhmä katsoo, että yhteistyö kanssani voi jatkua, niin jatkan mielelläni politiikan tekoa osana perussuomalaisten eduskuntaryhmää.

Haluan vielä loppuun korostaa sitä, että ryhmästä eroaminen pidättäytyminen tapahtuu puhtaasti omasta aloitteestani. Kukaan, siis kukaan ei ole painostanut minua tähän päätökseen. Aloite on tullut puhtaasti minulta itseltäni.

SUOMEN UUTISET

Tagit