Perussuomalaisten Nuorten vuosi huipentuu 1.-2. marraskuuta Turussa järjestettävään syyskokoukseen, jolloin järjestölle valitaan uusi puheenjohtajisto ja pääsihteeri. Järjestön nykyinen puheenjohtaja Simon Elo on ilmoittanut, ettei hän lähde tavoittelemaan enää viidettä vuotta nuorisojärjestön johdossa.

Ehdolla Perussuomalaisten Nuorten uudeksi puheenjohtajaksi ovat: PS-Nuorten pääsihteeri Suvi Karhu Espoosta, Helsingin Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Jarmo Keto ja PS-Nuorten toiminnanjohtaja Sebastian Tynkkynen Oulusta.

Karhu on siviiliammatiltaan ravintolakokki ja toiminut viimeiset kaksi vuotta järjestön pääsihteerinä, sekä tätä ennen vuoden Uudenmaan Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja. Keto on IT-alan yrittäjä ja toiminut viimeisen vuoden Perussuomalaisten Nuorten hallituksessa sekä johtanut nuorisojärjestön Helsingin piiriä. Tynkkynen oli viime vuonna järjestön toinen varapuheenjohtaja sekä on toiminut nyt toista vuotta toiminnanjohtajana. Hän opiskelee Oulun yliopistossa luokanopettajaksi.

Kokouksessa valittu uusi puheenjohtaja aloittaa toimikautensa vuoden 2015 alusta.

Pääsihteeriksi ovat ilmoittaneet hakevansa tamperelainen kaupunginvaltuutettu Tiina Elovaara (27) ja Uudenmaan Perussuomalaisten Nuorten sihteeri Jenni Lastuvuori (29) Pornaisista.

Ehdolle järjestön varapuheenjohtajaksi hakevat Aleksi Hernesniemi, Roger Kulmala ja Matias Kvist.

PS VERKKOTOIMITUS