Perussuomalaiset järjestävät lauantaina koko päivän mittaisen Rakennetun ympäristön aiheuttamat sairaudet ja sosiaaliturvan puute -seminaarin. Tilaisuus lähetetään suorana verkkolähetyksenä klo 11 alkaen.

Oulun poliisien työsuojeluvaltuutettu Tero Väyrynen ja kätilö Tarja Kovalainen Kokkolasta kertovat saamastaan kohtelusta viranomaistahoilta. Lastenpsykiatrian erikoislääkäri Christer Häggqvist vastaa väitteisiin, joiden mukaan home piileekin korvien välissä. Tiina Jääskeläinen kertoo sairastuneen lapsen perheen arjesta ja oikeuksista. Heidän lisäkseen on niin kokemusasiantuntijoita ja eri alojen lääkäreitä ja tutkijoita alustamassa.

Suora lähetys klo 11-17.30.

Siirry suoraan lähetykseen täältä >
whitepixel

Seminaariohjelma ladattavissa täältä >

Tilaisuuden kutsussa kerrotaan: Sisäilmasairauksiin kuuluva home- ja kosteusvauriosairaus on mittava ongelma. Yli 40 prosentissa kouluista, 20-25 prosentissa asunnoista ja lisäksi 5 prosentissa toimistokiinteistöjä on home- ja kosteusvaurioita, jotka altistavat päivittäin jopa 800 000 suomalaista. Heistä on iso osa menettäneet jo työkykynsä ja heidät kylmästi kipattu sosiaaliturvasta ulos eli on jätetty heitteelle. Mikä on lastemme tulevaisuus, ellei rakennetun ympäristö aiheuttamia sairastumisia saada estettyä? Annetaanko bisnesintressien ohittaa ihmisten terveyden?

Tilaisuudessa avaavat puhujina poliisit, kätilöt ja lasten äidit sitä käsittämättömän ala-arvoista käytöstä, jota he ovat joutuneet kokemaan poliittisilta päättäjiltä ja viranomaisilta.

Seminaari järjestetään 29.9.208 klo 10.30 – 17.30 Kilta-Salissa.

SUOMEN UUTISET