Kansanedustaja Mauri Peltokangas (ps.) esittää pyynnön: ”Olemme jatkumona kohta 40 vuotta huolehtineet Afrikan ja useiden kolmansien maiden hyvinvoinnista miljardeilla, miljardeilla ja miljardeilla.. eikä loppua näy. Olisiko mahdolllista löytää poliittista yksimielisyyttä siihen, että alkuun vaikka yksi vuosi omistettaisiin oman maan köyhyyden ja kurjuuden poistamiseen? Edes yksi vuosi?”

Peltokangas kirjoittaa:

Minulla olisi yksi nöyrä pyyntö.

”Suomi alkoi jo 1950-luvulla tukea YK:n kehitysyhteistyöohjelmia. Vuonna 1961 asetettiin Kansainvälisen kehitysavun komitea, ja ensimmäinen hanke oli vuonna 1962 alkanut Suomen ja Tansanian välinen Kibahan opetus- ja terveydenhuoltohanke, joka oli Pohjoismaiden ja silloisen Tanganjikan välinen. Vuonna 1965 Suomen ulkoministeriöön perustettiin oma kehitysyhteistyötoimisto.”

Tuon jälkeen olemme jatkumona kohta 40 vuotta huolehtineet Afrikan ja useiden kolmansien maiden hyvinvoinnista miljardeilla, miljardeilla ja miljardeilla.. eikä loppua näy.

Suomen katajainen kansa on maksanut, maksanut ja maksaa yhä! Nykyään maksamme pelkästään kehitysapua lähes kolme miljoonaa euroa jokainen päivä, seitsemän päivää viikossa, 365 päivää vuodessa! Olemme niin seinähulluja, että jopa suurvalta Kiina on nauttinut Suomelta kehitysapua ihan viime vuosiin saakka.. ja niin paljon, että jätän tässä verenpaineitanne armollisesti ajatellen kertomatta määrää.. Etsijä kyllä löytää tiedon.

Tiedän, että joidenkin mielestä on täysin rasistista ja kauheaa ajatella omaa maataan ja Suomen kansaa, mutta otan nyt kuitenkin kylmästi riskin. Tässä kohtaa yleinen syyttäjä antakoon minulle armon olla mieltä.

Se Nöyrä pyyntöni:

Olisiko mahdolllista löytää poliittista yksimielisyyttä siihen, että alkuun vaikka yksi vuosi omistettaisiin oman maan köyhyyden ja kurjuuden poistamiseen? Edes yksi vuosi?

40 vuotta on hoidettu muita … nyt yksi vuosi pelkästään omia? Olisiko liikaa pyydetty? Olisin itse valmis allekirjoittamaan sopimuksen vaikka vielä tänään.

Tiedän, että ei onnistu, koska Afrikka, heimosodat, kolmansien maiden uskonsodat, ihmisoikeudet, monikulttuurinen ihanuus, moniosaaminen ja kaiken päälle sulka päähän jollekin s******n liberaalille maansamyyjälle!

Mielestäni Suomi voisi antaa omilleen enemmän!

Mitä mieltä sinä olet?

SUOMEN UUTISET