SAK ja Ruotsin veljesjärjestö LO ovat tukeneet demareita jäsenmaksuvaroilla. Rahaa on käytetty miljoonia euroja ja kruunuja. LO lobbaa agressiivisesti sosiaalidemokraattien puolesta, vaikka LO:n jäsenistä jo lähes yhtä suuri osuus on ruotsidemokraatteja kuin demareita. Tämä herättää närää. Työmies Matti Putkonen (ps.) kommentoi.

– Perussuomalaiset on selvästi suurin työväenpuolue, koska duunareiden keskuudessa kannatukseemme on selvästi yli 30%. Tämä tosiasia selviää Ylen galluppien taustaluvuista. Samanlainen kehitys on läntisessä naapurimaassamme, taustoittaa perussuomalaisten työmies Matti Putkonen tiedotteessa.

– Expressen uutisoi eilen, että Ruotsin keskusjärjestön LO:n jäsenten keskuudessa ruotsidemokraattien kannatus on viidessä vuodessa tullut lähes tasoihin demareiden kanssa ja nousut 27 % tasolle, Putkonen jatkaa.

– SAK ja Ruotsin veljesjärjestö LO ovat tukeneet jäsenmaksuvaroista miljoonilla euroilla ja kruunuilla demareita. Ruotsissa on nytkin valjastettu koko LU:n toimitsijakaarti valistustyöhön demareiden vaalimenestyksen varmistamiseksi ja ruotsidemokraattien kannattajiin eksyneiden lampaiden ohjaamiseksi takaisin oikealle tielle.

– Suomessa SAK:n jäsenliitto toimivat vielä tätäkin brutaalimmin. Liittojen toimitsijat kiertävät työpaikkoja, ja aggressiivisin sanakääntein kieltävät jäseniä äänestämästä perussuomalaisia, niin kuin tämä olisi ay-liittojen virallinen kanta.

– Tällainen sosiaalidemokraattisen aatteen pakkosyöttö aiheuttaa vain pahaa vertaa järjestäytyneen työväestön keskuudessa sekä jäsenkatoa ay-liikkeestä. Ay-johtajien on tunnustettava vihdoinkin tosiasiat. Sosiaalidemokraattiset puolueet ilmastotorjuntakiimassaan eivät aja enää puolusta teollisuustyöpaikkoja. Duunarit tukevat perussuomalaisia ja ruotsidemokraatteja, koska nämä puolueet ainoina puolustavat teollisuustyöpaikkoja, muistutti työmies Putkonen.

SUOMEN UUTISET