Perussuomalaisten puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo ilmoittaa blogissaan hakevansa jatkokaudelle kesäkuun puoluekokouksessa. Hän on toiminut puoluesihterinä vuodesta 2013.

– Pääsiäinen teki tehtävänsä. Ensimmäinen oikea pysähdys sitten syksyn. Aika ajatella, kerrata, vertailla, suunnitella, jumittaa. Katsoa peiliin, selän taakse ja tulevaisuuteen, Slunga-Poutsalo kirjoittaa.

– Seuraavan kahden vuoden aikana on neljät isot vaalit. Presidentinvaalikampanja alkaa jo ehkä puoluekokouksesta ja maakuntavaalien ehdokasasettelu alkaa viimeistään heinäkuussa, muutaman viikon kuluttua kokouksesta. Koko puheenjohtajisto tulee näillä näkymillä vaihtumaan. Hallitustyöskentely ja kärkiteemat uusiutuvat juuri vaalien alla, Slunga-Poutsalo hahmottelee tulevaa.

– Nyt ei ole aika heittää kirvestä kaivoon. Periksi ei anneta. Jos jäsenemme niin haluavat, olen käytettävissä puoluesihteerin tehtävään kesäkuussa.

Hän kertoo perussuomalaisten toiminnan kehittyneen, mutta edelleen on tekemistä kahdessa asiassa, joiden Slunga-Poutsalo uskoo olevan avain seuraavan kahden vuoden onnistumiseen: Osaamistason nostossa ja intohimossa politiikan tekemiseen.

– Tiedottamisella, kotisivuilla, käyntikorttipohjilla, toritavaroilla saati sääntömuutoksilla ei ole mitään pohjaa jos poliittinen intohimo puuttuu. Silloin jää puuttumaan myös politiikan sisältö ja äänestäjät eivät koe saavansa sitä mitä ovat tilanneet. Puolue voi olla äänestäjilleen vaihtoehto myös hallituspuolueena, kun intohimo näkyy ja tuntuu.

Lue blogi kokonaisuudessaan täältä >

SUOMEN UUTISET