Helsingin Perussuomalaiset kertoo Lassi Noposen asettuvan ehdolle Helsingissä kevään 2021 kuntavaaleissa Perussuomalaisten listalla. Noponen on Helsingin ja Tukholman pörsseihin listatun ympäristöteknologiayhtiö Loudspring Oyj:n perustajaosakas ja pitkäaikainen hallituksen puheenjohtaja.

Oikeustieteen ja kauppatieteen tutkinnot suorittanut Lassi Noponen on tehnyt pitkän ja vaikuttavan uran ympäristöteknologian parissa. Loudspring Oyj:n lisäksi Noponen on ympäristöteknologiayhtiö Proventia Group Oyj:n perustajaosakas ja pitkäaikainen toimitusjohtaja. Noponen on tunnettu myös kansainvälisesti, ja hänet on mm. nimetty saavutuksistaan Cleantech Scandinavia -verkoston Hall of Fameen.

”Olen kiinnostunut teknologiayritysten ja korkeaa lisäarvoa tuottavan elinkeinoelämän toimintaedellytyksistä Helsingissä ja Suomessa. Juuri tämän sektorin yritykset ja työpaikat synnyttävät sen lisäarvon, jolla kaikki tärkeät julkiset palvelut kustannetaan.” kertoo Noponen.

”Ilmastonmuutos ja luontokato ovat aikamme suurimpia haasteita. Ympäristökysymysten ratkaisemissa minua kiinnostaa mitattava vaikuttavuus, ei hyväsignalointi tai symbolipolitiikka. Suuret ja pienet asiat pitää osata erottaa toisistaan.” Noponen jatkaa.

Hän perustelee puoluevalintaansa seuraavasti:

”Perussuomalaiset on ainoa puolue, joka puolustaa Suomen itsenäisyyttä̈ ja ottaa huomioon realiteetit. Minulle perussuomalaisuus tarkoittaa sitä, että haluaa kokonaisvaltaisesti rakentaa Suomen omaa pohjaa. Sitä pohjaa ei ole jos koetaan, että mitään ei enää osata, uskalleta tai saada tehdä ilman EU:ta.

En halua, että Suomi taantuu vain verotettavaksi sirpaleeksi EU:n kansojen mereen samaan aikaan kun kroonisesti alisuorittava EU lipuu, tuhannen pelastuspaketin kautta, kohti purkautumistaan. Oma pohja on tärkein, yhteistyötä tehdään kaikkien kanssa ja Suomi on aina haluttu kumppani.”

Noponen on listalla sitoutumattomana ehdokkaana.

SUOMEN UUTISET