Kuntavaalikeväänä perussuomalaiset on jo noussut Suomen suosituimmaksi puolueeksi. Puheenjohtaja Jussi Halla-aho ja puoluesihteeri Simo Grönroos vetoavatkin kaikkiin perussuomalaisten tukijoihin: kuntavaaleissa voidaan menestyä vain täysillä listoilla, joten lähde sinäkin perussuomalaisten ehdokkaaksi.

Perussuomalaisten kannatus on vahvassa nousussa sekä kaupungeissa että maaseudulla. Tämä on seurausta siitä, että perussuomalaiset eivät aja yhden ryhmän intressejä muiden ryhmien kustannuksella.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho huomauttaa, että politiikan nykyisen menon kannattajat pelkäävät eniten sitä, että perussuomalaiset voittavat vaalit. Siksi Halla-aholla on asiaa juuri sinulle:

– Jos haluat muutosta nykyiseen menoon, sitä ei edistetä laittomin tai epäasiallisin keinoin vaan äänestämällä perussuomalaisia ja lähtemällä perussuomalaisten ehdokkaaksi kuntavaaleihin. Ilmoittaudu siis sinäkin ehdolle ja lähde kanssamme tekemään perussuomalaisempaa Suomea!

Ehdokasasettelu ratkaisee kuntavaalien tuloksen

Puoluesihteeri Simo Grönroos korostaa, että ehdokasasettelu on näissä vaaleissa erittäin tärkeää, ja se pitkälti ratkaisee kuntavaalit. Tällä hetkellä perussuomalaisilla on vajaat 3 800 ehdokasta, eli lähes yhtä paljon kuin kuntavaaleissa 2017.

Tavoitteena on kuitenkin 6 000–6 500 ehdokasta.

– Sinne on vielä matkaa, eli nyt on laitettava hihat heilumaan. Vetoankin tässä kaikkiin perussuomalaisten politiikan tukijoihin: jos sinä siellä isommassa tai pienemmässä kunnassa koet, että pystyt antamaan aikaasi yhteiseen asiaamme, niin mene perussuomalaisten verkkosivulle ja täytä siellä lomake, että olet kiinnostunut kuntavaaliehdokkuudesta. Me otamme yhteyttä.

SUOMEN UUTISET