Härski näytelmä. Vallanhimoiset ihmiset asettavat itsensä muiden yläpuolelle. Päättäjät ovat heille oikeita, mutta jäsenistö väärä. Jopa Tasavallan presidentti sortui tähän. Voi tätä kaksinaismoralismin määrää! kansanedustaja Laura Huhtasaari totesi perussuomalaisten ryhmäpuheenvuorossa tänään eduskunnassa.

Perussuomalaisten puoluekokouksessa 1. varapuheenjohtajaksi valittu Huhtasaari ei sanojaan säästellyt, kun hän puhui kulissien takana jo pidempään juonitellusta kuviosta, jossa perussuomalaisista loikanneet ministerit saivat säilyttää paikkansa.

Jussi Halla-ahon kutsuminen hallitusneuvotteluihin oli pelkkä näytelmä. Vedottiin höpöhöpö-verukkeisiin, jotta perussuomalaisista päästiin eroon.

– Kaikkien on hyvä tietää, että perussuomalaiset eivät halunneet lähteä hallituksesta. Kokoomus ja keskusta halusivat päästä meistä eroon, koska heille ei enää yhdessä sovitut ohjelmat kelvanneet. Toivotamme ministeri Sampo Terholle ja kumppaneille mukavaa hallitustaivalta Juha Sipilän ja Petteri Orpon peukalon alla. Muistakaa totella kiltisti, niin kiiltävä musta auto odottaa huomennakin.

Eduskunnassa keskustellaan parhaillaan hallituksen parlamentaarisessa pohjassa tapahtuneesta muutoksesta.

SUOMEN UUTISET