Perussuomalaisten kansanedustaja Jukka Mäkynen on seurannut tämänpäiväistä lasten ilmastolakkoa surullisin mielin.

– Kun tämä ilmastonmuutosuskonto kuihtuu, niin mihin hankkeeseen ja ideologiaan opettajat aikovat manipuloida lapsia seuraavaksi? Tähän samaan vihervasemmistotaustaisten opettajien maailmankuvaan kuuluu sukupuolineutraali kasvatusideologia. Kun nämä lapset, varsinkin poikalapset ovat aikuisia, uskovatko he tosissaan, että mieskin voi synnyttää? Jukka Mäkynen kysyy.

Työaika käytettävä opetustyöhön

Opettajat ovat usein korostaneet julkisuudessa, että heidän tulisi pystyä keskittymään opetustehtäviin. Nykytilanteessa opettajilla menee paljon aikaa esimerkiksi kiusaamisen lopettamiseen, opetuksen suunnitteluun ja erilaisiin hallinnollisiin tehtäviin esimerkiksi jatkuvassa yhteydenpidossa oppilaiden vanhempiin Wilma-järjestelmän kautta.

– Nyt kuitenkin vaikuttaa lasten ilmastolakkoa katsellessa siltä, että osalle opettajista näyttäisi olevan itse asiassa liikaa aikaa muuhun kuin varsinaiseen opettajantyöhön.

– Arvostan edelleen niitä järkeviä opettajia, jotka eivät lähde mukaan tällaiseen hulluuteen. On otettava huomioon, että ilmastolakkoa on valmisteltu jo pidempään kouluissa, koska näin ison mielenilmauksen valmistelu vaatii aikaa. Näin ollen opettajat ovat käyttäneet arvokasta työaikaa ja tähän mielenilmaukseen valmistautumisessa, Mäkynen sanoo.

Vihervasemmistolaista propagandaa

Hänen mielestään on käsittämätöntä, että näille ilmastolakossa mukana oleville opettajille pitäisi maksaa lisää palkkaa.

– Mistä heille maksetaan, kun he ovat lähteneet mukaan ja manipuloineet syyttömät lapset mukaan omien poliittisten päämääriensä vankkureiksi? Ei tällaista voi terveellä järjellä varustettu kansalainen ymmärtää.

– Olemmeko pian tilanteessa, jossa osa järkevistä vanhemmista laittaa lapsensa yksityisopetukseen, koska he eivät halua altistaa omia lapsiaan vihervasemmistolaiselle propagandalle? Mäkynen jyrähtää.

Mitä sanoo opetusministeri Andersson?

Edustaja Mäkysen mielestä opetusministeri Li Anderssonin (vas.) on syytä ottaa kantaa ja linjata, kuuluvatko ilmastolakko ja siihen verorahoilla valmistautuminen koulujen opetussuunnitelman mukaiseen toimintaan.

Mäkynen ihmettelee, että missä ovat nyt kasvatusalan päivystävät dosentit, kun lapsia selkeästi käytetään opettajien ja punavihreän eliitin itsekkäiden tarkoitusperien välineenä.

– Mitä tulee ilmastolakossa mukana olevien opettajien moraaliin tai enemmänkin sen puutteeseen, niin saattaa olla, että keräämme edellisten sukupolvien vapaan kasvatuksen hedelmiä, josta maalaisjärki näyttää olevan kaukana, Mäkynen toteaa.

SUOMEN UUTISET