Perussuomalaisten nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen on joutunut klaustrofobiseen tilanteeseen. Tynkkynen on Eurooppaa riivaavan terroriaallon jälkimainingeissa toistuvasti varoitellut islamin äärimmäisen nurjamielisestä suhtautumisesta seksuaalivähemmistöihin. Avoimesti biseksuaalisuudestaan aikaisemmin kertonut Tynkkynen on somekommenttiensa vuoksi itse joutunut poliisitutkinnan kohteeksi, rikosnimikkeenä on kiihottaminen kansanryhmää vastaan.

Tynkkynen on Facebook-sivuillaan nostanut useita kertoja esiin muslimien harjoittaman väkivallan ja Eurooppaa kesällä riivanneet terroriteot.

Erityisen voimakasta kieltä Tynkkynen käytti päivänä, jolloin ”muslimit hyökkäsivät Ranskassa kirkkoon ja kesken jumalanpalveluksen viilsivät 84-vuotiaan papin kurkun auki ja ottivat pankkivankeja”.

– Oikeasti nyt kiehuu niin paljon, ettei mitään rajaa, hän totesi ja jatkoi:

– Muslimit vaarantavat länsimaisen elämänmenon. Iskut eivät tule loppumaan. Jokaisella muslimilla on potentiaali lähteä seuraamaan Muhammadin esimerkkiä käytännössä, sillä islamilainen maailma ei tee pesäeroa profeettansa opetuksista ja esimerkistä, sillä Muhammadia pidetään tarkoituksella arvostelun yläpuolella.

Hän ihmetteli myös, miksi niin sanotut punavihreät puolustavat islamia.

– On paradoksaalista, että islam on saanut Suomessa puolustajia punavihreistä, homoista ja nyt näköjään myös juutalaisista – kaikista niistä ryhmistä, joista shariayhteiskunnissa pyritään hankkiutumaan ensimmäisenä eroon, Tynkkynen totesi.

Tänään hän pyysi, että lukijat asettuisivat hänen saappaisiinsa:

– Kuvittele itsesi seksuaalivähemmistöön. Sen jälkeen lue homoseksuaalien kuolemantuomio- ja kunniamurhauutisia niistä maista, joista on historian saatossa onnistunut tulemaan islamilaisia. Sen jälkeen tutustu uutisiin islamin kannattajien määrän kasvusta Suomessa ja ensimmäisen suurmoskeijan rakentamisesta. Sen jälkeen katso uudelleen Ylen A2-lähetys uudelleen, jossa hyvin suomea puhuva integroitunut nuori imaami antaa selvän viestin suomalaisille muslimeille: hänen uskontonsa sharialain mukaan homoseksuaalisuudesta seuraa kuolemanrangaistus. Lopuksi mieti, onko sinulla oikeus puolustautua ja haluta toisenlaista tulevaisuudenkehitystä, vai onko sinun vapautesi olla oma itsesi toissijaista, kun vastassa on islam.

Tynkkynen kertoo saaneensa lukuisia tappouhkauksia poliittisen toimintansa ja kirjoitustensa vuoksi.

Oulun poliisi on nyt aloittanut esitutkinnan Tynkkysen kirjoituksista. Tutkintapyyntöön liittyy useita sivuja materiaalia, ja sen on tehnyt yksityinen henkilö.

Suomalaisessa politiikassa kiehuu

Voimakasta retoriikkaa on kuultu myös perinteisen median suusta. Perussuomalaisten sanavalintoja toistuvasti moittinut Hufvudstadsbladet‎in toimittaja Marianne Lydén kutsui terrori-iskujen jälkimainingeissa Tynkkystä ”rotaksi”.

Politiikan tutkija Erkka Railo puolestaan määritteli Tynkkysen kirjoitukset tuoreeltaan kansanryhmää vastaan kiihottamiseksi.

Kokoomuksen Ben Zyskowicz puolestaan pohdiskeli Tynkkysen palauttamista takaisin BB-taloon.

Oulun kiperä tilanne

Oulun kunnallispolitiikassa toimivaan Tynkkyseen kohdistettu poliisitutkinta osuu herkkään tilanteeseen. Perussuomalaisten Nuorten hallituksen jäsen Jenni Lastuvuori muistutti, että äskettäin 10-15 hengen vahvuinen joukko maahanmuuttajataustaisia miehiä pahoinpiteli Oulussa 15-vuotiaan pojan. Maassa makaavaa uhria lyötiin ja potkittiin ja tämä työnnettiin lopuksi mereen hukkumaan. Iltalehti kertoi myöhemmin, että tapauksen tutkinta oli aluksi estynyt ”resurssipulan” vuoksi.

– Oulussa heitettiin nuori poika mereen ja kyseessä oli tekijöinä ”uus-suomalaisia”. Oulun poliisi vetosi resurssipulaan, eikä pysty selvittämään asiaa, Lastuvuori moitti.

Hänen komenttinsa kiteytti Facebookissa monien tunnot – miksi resurssipulasta kärsivä poliisi lähetetään niiden kimppuun, jotka ovat huolestuneita seksuaalivähemmistöihin kohdistetusta väkivaltaisesta kiihotuksesta, kun aikaa ei riitä edes niiden kiinniottoon, jotka potkivat maassamakaavaa lasta ja yrittävät sitten hukuttaa tämän.

SUOMEN UUTISET