Jyväskylän puoluekokousviikonloppu lähestyy, ja perussuomalaisten järjestöissä pohditaan kuumeisesti tulevia henkilövalintoja. Viikonloppuna kokoontuneet Perussuomalaiset Nuoret päättivät antaa tukensa Simon Elolle, Jarmo Kedolle ja Ville Taviolle. Niin ikään viikonloppuna kokoontuneet Perusäijät päätti esittää Laura Huhtasaarta puolueen prsidenttiehdokkaaksi.

Perussuomalaiset Nuoret on päättänyt ylimääräisessä kokouksessaan tukea järjestönsä jäseniä Simon Eloa, Jarmo Ketoa ja Ville Taviota puoleen johtotehtäviin – Simon Eloa ja Ville Taviota puolueen varapuheenjohtajiksi ja Jarmo Ketoa puolueen puoluesihteeriksi.

Simon Elo ja Ville Tavio ovat kansanedustajia, Jarmo Keto puolestaan on toiminut mainostoimistoyrittäjänä sekä muun muassa Helsingin Perussuomalaisten piirisihteerinä.

– Perussuomalaiset Nuoret arvostaa kaikkien kolmen aktiivijäsenen työtä puolueen ja aatteen eteen. Päätökset olivat yksimielisiä, ja olen puheenjohtajana erityisen iloinen kokousväen päätöksistä, iloitsee Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Samuli Voutila.

Perussuomalaiset valitsevat puoluejohdon puoluekokouksessa 10.-11.6. Jyväskylässä.

PerusÄijät pyytävät Huhtasaarta presidenttiehdokkaaksi

PerusÄijien lauantaina järjestetyssä kevätkokouksessa päätettiin pyytää kansanedustaja Laura Huhtasaarta asettumaan puolueen presidenttiehdokkaaksi.

Kansanedustaja Jani Mäkelä pitää PerusÄijien pyyntöä erinomaisena, ja toivoo Laura Huhtasaaren olevan käytettävissä puolueen presidenttiehdokkaaksi, kun perussuomalaiset päättävät presidenttiehdokkaan asettamisesta puoluekokouksessaan.

– Nyt tarvitaan uutta tulokulmaa, uutta alkua puolueelle. Laura Huhtasaari on kansallismielinen, karismaattinen, sanavalmis ja esiintymiskykyinen. Erinomainen ja pätevä perussuomalainen presidenttiehdokas puolueelle ja suomalaisille, Jani Mäkelä perustelee.

PerusÄijät ry on perussuomalaisen puolueen miesjärjestö, joka pyrkii tuomaan kansalliseen tasa-arvokeskusteluun vahvan ja modernin miesnäkökulman.

SUOMEN UUTISET