Europarlamentin ENF-ryhmän puheenjohtaja, Rassemblement national -puolueen edustaja Nicolas Bay vierailee tänään Suomessa. Perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokkaat Mauri Peltokangas ja Veikko Vallin isännöivät Tampere-talolla järjestettävää eu- ja islamkriittistä puhetilaisuutta. Bay pitää tilaisuudessa puheenvuoron.

Tilaisuuden esittelysivulla kerrotaan:

”Tilaisuudessa kuulet kansanedustajaehdokkaiden Veikko Vallinin (Pirkanmaan vaalipiiri) ja Mauri Peltokankaan (Vaasan vaalipiiri) poliittisia päämääriä ja visioita siitä, miten Suomesta tehdään turvallisempi, taloudellisesti vakaampi ja parempi maa kaikille suomalaisille.

Vierailevaksi puhujaksi saapuu mies eurooppalaisen politiikan huipulta, Euroopan parlamentin ENF-ryhmän puheenjohtaja Nicolas Bay (Rassemblement national).

Nicolas Bay kertoo meille Ranskan ja eteläisen Euroopan tilanteesta. Hänen kotimaassaan haitallinen maahanmuutto ja islamisaatio aiheuttavat jo vakavia ongelmia, kuten esimerkiksi terrorismia, väkivaltaa, ghettoutumista ja valtavia kustannuksia veronmaksajille. Bay antaa meille myös näkemyksensä siitä miten Suomi voisi välttää samat ongelmat, jotka Ranskaa ovat kohdanneet. ”

Tilaisuus alkaa klo 15.00. Tilaisuuden tallenne tulee Peltokankaan mukaan myöhemmin katseltavaksi.

SUOMEN UUTISET