Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini täsmensi tulevien EU-vaalien merkitystä vappupuheessaan. Soini kiertää tänään Vaasassa, Kokkolassa, Kaustisella ja Ylivieskassa. Puheen lyhennelmä seuraavassa:

Perussuomalaisten ryhmäkumppanit, Britannian Itsenäisyyspuolue ja Tanskan kansanpuolue Euroopan Parlamentissa, ovat nousseet gallupeissa omissa maissaan suurimmaksi puolueeksi. Mikäli eilinen Ylen mittaus olisi vaalitulos, Perussuomalaiset nostaisivat paikkamääränsä yhdestä kolmeen ja olisi vaalien suurin voittaja Suomessa.

Euroopan Parlamenttiin on tulossa myönteinen maanjäristys. Eri puolilla Eurooppaa vanhat puolueet ovat vaikeuksissa. EU-eliitin ylimielisyys kostautuu. Euroopan kansat eivät halua yhteisiä velkakirjoja, saati velkoja , eivätkä nettomaksajamaat  ja niiden kansalaiset moraalittomia ja toimimattomia tukipaketteja sekä yhteisvastuuta.

Perussuomalaiset ovat esikuva monelle EU- kriittiselle puolueelle ja liikkeelle Euroopassa. Äänestyslippu on oikea väylä vaikuttamiseen. Perussuomalaiset on noussut muutamassa vuodessa merkittäväksi voimaksi Suomessa. Perusteltu, kriittinen linja puree. Perussuomalaisilla on kysyntää eri ryhmiin. Oma tavoitteemme on olla  perustamassa ja yhdistämässä EU-kriittisiä ryhmiä. Euroopan kehittyminen onnistuu vapaakaupan, ei vallankeskityksen, kautta. Kehotan äänestämään, niin , että tuntuu.

PS VERKKOTOIMITUS

Tagit