Perussuomalaiset Nuoret on tyrmistynyt Yle Kioskin vaalikoneen avulla levittämästä propagandasta sekä vaalikoneen räikeästä puolueellisuudesta. PS-nuoret vaativat joko koneen sulkemista tai muokkaamista puolueettomaksi. Suomen Uutiset kirjoitti eilen Yle Kioskin voimakkaasti johdattelevasta vaalikoneesta.

Nuoret kirjoittavat tiedotteessaan:

– Perussuomalaiset Nuoret vaatii Yle Kioskin vaalikoneen sulkemista tai selvää muokkaamista puolueettomaksi siten, että johdattelevat kysymykset ja alustukset on muokattu puolueettomiksi, kuten hyvä journalismi vaatisi. Perussuomalaiset Nuoret vaatii myös Yleä tekemään sisäisen selvityksen siitä, miksi näin vihervasemmistolaista politiikkaa myötäilevä puolueellinen ja manipuloiva vaalikone on alun perin tehty.

– Yle on veronmaksajien rahoittama yleisradioyhtiö. Kuitenkin Yle on tehnyt nuorille suunnatusta vaalikoneesta välineen, jolla levittää punavihreää ideologiaa, erityisesti translain puolesta. Tämä on taas esimerkki siitä, miten Yle ei noudata puolueettomuuden ja riippumattomuuden periaatteita, vaan tuottaa kansan terveille arvoille haitallista vasemmistopropagandaa, jyrähtää Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Asseri Kinnunen.

Perussuomalaisten Nuorten varapuheenjohtajistoon kuuluva Auri Siika-aho on pettynyt Ylen toimintaan:

– Ylen pitäisi näyttää nuorille, että politiikassa on tarjolla monia erilaisia näkemyksiä ja antaa nuorille mahdollisuus muodostaa oma mielipiteensä. Yle Kioskin vaalikone tekee päinvastaista, kun se syöttää nuorelle valmiina “oikean” vastauksen, jota ei saa kyseenalaistaa. Tämä on linjassa yleisen yhteiskunnallisen kehityksen kanssa, jossa vasemmisto ajaa yhtä virallista totuutta ja pyrkii savustamaan eri mieltä olevat yhteiskunnan marginaaliin. Koko kansan yleisradioyhtiön ei pitäisi olla mukana tässä.

SUOMEN UUTISET