Perussuomalaisten europarlamentaarikko Jussi Halla-aho ihmettelee SDP:n välinpitämätöntä suhtautumista jäsenensä, ”lelusalakuljettaja” Rami Adhamin (kuvassa) yhteyksiin jihadistien kanssa.

– Sosialidemokraateilla, niin Suomessa kuin muuallakin Pohjolassa, on pitkät perinteet islamismin hyödyllisenä idioottina toimimisesta. Oulussa demareilla on varavaltuutettuna imaami Abdul Mannan, joka tuomitsee homoseksuaalisuuden ja on sitä mieltä, että naisen paikka on kotona hoitamassa lapsia.

Harjausta on turha odottaa

Halla-aho muistuttaa, että kun demareilta tiedusteltiin ainoinaan Mannanista, puoluesihteeri Reijo Paananen lausui näin:

– Jos paikalliset toimijat kokevat, että tämä on omien toimintojen rajoissa, niin silloin ei puoluekaan ryhdy minkäänlaisiin toimenpiteisiin.

– Ei siis ole odotettavissa, että islamisti Rami Adhamiakaan harjattaisiin kovin perusteellisesti, Halla-aho kirjoittaa facebookissa.

Harmittelevat vain kiinnijäämistä

Halla-aho ei myöskään usko, että demarit oppisivat ”tästäkään kerrasta mitään”.

– Ei sosialidemokraateissa ajatella, että ”perkele, Rami, kun olet islamisti” tai ”perkele, kun olimme taas uunoja”. Siellä ollaan harmissaan vain siitä, että jäätiin kiinni ja että vihapuhujat ilkkuvat.

Hesari ja Yle armahtavat

Halla-aho toteaa, että ”onneksi Hesari ja Yle ovat kuitenkin armollisia”.

– Se, että demari-Rami poseeraa kurkunleikkaajien kanssa, tai että Erkki Tuomioja poseeraa vääräuskoisten ja -rotuisten karkottamista vaativan Ramin kanssa, ei ole ollenkaan niin vakavaa kuin se, että persu-Immonen poseeraa Torniaisen kanssa. Siksi Yle ja Hesari eivät vaadi kaikkien kivien kääntämistä ja demareiden islamistikytkösten perusteellista tutkimista.

– Eduskuntaryhmien puheenjohtajatkaan eivät tiettävästi ole kokoustamassa, Halla-aho kirjoittaa.

Lisäys 17.10.2016 klo 13:27 : Rami Adham ilmoittaa eroavansa SDP:stä.

SUOMEN UUTISET