PS-meppi Laura Huhtasaari on tehnyt ohjelmasarjan yhteistyössä TV7:n kanssa. Mepin raportti Brysselistä -ohjelma näkyy yhteiskristillisellä TV7-kanavalla.

Huhtasaari kertoo Suomen Uutisille uudesta ohjelmasta:

– Kerron Brysselin kuulumisia ja muita ajankohtaisia asioita. Suomen yhteiskunta tarvitsee monipuolisempaa viestintää ja näkökulmaa valtamedian yksipuolisen agendajournalismin sijaan.

Huhtasaaren mukaan osa ihmisistä eli pitkään vailla kosketusta päätöksentekijöihin tai politiikkaan. He olivat ”unohdettua massaa”, kunnes tapahtui käänne – ihmiset alkoivat äänestämään kansallismielisiä puolueita. Liberaalit ympäri Eurooppaa alkoivat hävitä vaaleja, jonka jälkeen väärin äänestävistä ihmisistä tehtiin demonisoitua massaa.

– On aika puolustaa kristillistä ja kansallista Suomea ja suomalaisten itsemääräämisoikeutta EU:n suurvaltaprojektissa, jossa kansallisvaltiot yhdistetään yhdeksi valtioksi. Tästä ei juuri valtamediassa keskustella. EU:n suurvaltaprojektia kohtaan on omaksuttu vaikenemiskoodi. Ei edes keskustella, onko se hyvä vai huono asia. Projekti etenee askel askeleelta, kunnes paluu itsenäiseksi valtioksi ei enää tulevaisuudessa ole mahdollista. Tästä pitää puhua avoimesti.

Jakson pituus on 15 minuuttia. Ohjelmaa voi katsella täältä >

SUOMEN UUTISET