Iltalehden politiikan toimittajan Tommi Parkkosen keskiviikkoiltainen twiitti sai monen kulmakarvat kohoamaan. Parkkonen oli harkinnut pätkivänsä Brexit -puoluetta puheenjohtavaa brittimeppi Nigel Faragea niin sanotusti turpaan. On epäselvää, tiesikö väkivallasta fantasioiva Parkkonen siitä, että toinen median edustaja hyökkäsi Faragen kimppuun vain muutamia viikkoja sitten.

Tommi Parkkonen kirjoittaa Twitterissä: “tapasin nigel faragen viime viikolla strasbourgissa. refleksinomainen intuitio oli vetää omahyväisesti virnistelevää henkistä kusipääkääpiötä suoraan ns. turpaan. en vetänyt, koska sivistys ja käytöstavat. enkä kannata väkivaltaa. koskaan. ja nyt harmittaa. #brexit”

Kymmenet verkkokeskustelijat kummastelevat ärtyisää twiittiä. Kansanedustaja Jani Mäkelä (ps.) tiedustelee, oliko harkinta tehty loppuun saakka. Vastaus on myönteinen.

Farage hetki sitten ilkivallan kohteena

Vaikka Parkkosen turpiinvetofantasia ei nyt toteutunutkaan, Nigel Farage joutui vain muutama viikko sitten todellisen hyökkäyksen kohteeksi. Kuten niin moni muukin konservatiivipoliitikko, Farage joutui niin sanotun pirtelöhyökkäyksen kohteeksi. 32-vuotias mediayhtiö Sky Uk -yhtiön työntekijä Paul Crowther päätti paiskata Faragea pirtelöllä. Hän sai tempauksestaan sakot, yhdyskuntapalvelua ja hyvin ansaitut potkut.

Crowther väitti tehneensä hyökkäyksen “hetken mielijohteesta”.

SU kertoi pirtelöhyökkäyksistä aikaisemmin.

SUOMEN UUTISET