Perussuomalainen Nuoriso käynnisti tiistaina kansalaisaloitteen polttoaineverojen alentamisesta. Tänään aloite on kerännyt 50 000 nimeä.

Perussuomalainen Nuoriso kiittää kaikkia jo tähän mennessä allekirjoittaneita tuesta kansalaisaloitteelle. Mitä suurempi määrä allekirjoittajia aloitteelle saadaan, sitä suuremman viestin tämä kansalaisaloite lähettää eduskunnalle.

– Viimeistään nyt eduskunnassa on otettava autoilijoiden viesti vakavasti. Eduskunnassa myös hallituspuolueiden, erityisesti keskustan ja vihreiden olisi syytä ymmärtää, että Suomessa autoa tarvitaan elämiseen, eikä ruoka ja tavarat liiku kauppoihin polkupyörällä. Autoilijat ovat nyt jyrähtäneet ja viesti on selvä: polttoaineen hinta alas!, kertoo järjestön puheenjohtaja Miko Bergbom.

Nimien keräys jatkuu vielä

Perussuomalainen Nuoriso toteaa, että aloitteen keruuaikaa jatketaan vielä pitkään, jotta viesti eduskunnalle olisi mahdollisimman painava.

– Katsomme, että aloitteella on hyvät edellytykset tehdä kaikkien aikojen ennätys nimissä!

– Hyvien julkisten yhteyksien äärellä ei tule ajatelleeksi, että suurimmassa osassa Suomea esimerkiksi lasten harrastusmatkat voivat olla yli 20 kilometriä suuntaansa. Ei sellaisia matkoja mennä kävellen tai pyöräillen varsinkaan talvipakkasilla, kajaanilainen hallituksen jäsen Minna Partanen huomauttaa.

SUOMEN UUTISET