Perussuomalaiset Nuoret järkyttyi Manchesterissa tapahtuneesta terrori-iskusta. Iskussa kuoli toistakymmentä ihmistä ja haavoittui kymmeniä. Perussuomalaiset Nuoret vaatii, että terrorismi otetaan vakavasti ja kansallisvaltiot palauttavat rajatarkastukset pysyvästi.

– Olemme sodassa. Eurooppaa ravistelee nykyisin lähes kuukausittain terrori-isku. Iskujen tekijöinä ovat poikkeuksetta ääri-islamistit. Meidän pitää nyt sulkea rajamme Euroopassa, tutkia turvallisuuttamme sisäisesti ja antaa terroristeille menolippu helvettiin. Vastuullisten päättäjien tulee suojella kansalaisiaan, ei terroristeja. Vai kuinka monen viattoman ihmisen tulee vielä kuolla? ihmettelee Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Samuli Voutila.

”Tätä sotaa ei ole vara hävitä”

Perussuomalaiset Nuoret on huolissaan Suomen ja länsimaiden turvallisuudesta. Järjestö on esittänyt lukuisia erilaisia keinoja terrorismin kitkemiseen ja turvallisuuden palauttamiseen. Järjestö on erityisen huolissaan ja pahoillaan siitä, että isku vaati poliisien tietojen mukaan lapsien henkiä.

– Tätä sotaa meillä ei ole varaa hävitä. Suomalaisten turvallisuuden on tultava aina ensin. Kun tiedämme, että Suomestakin on lähtenyt ihmisiä ISIS:n kuvottavia hirmutöitä tekemään, ja että heidän on toistaiseksi mahdollista palata, emme tätä turvallisuutta voi taata. Meidän on tehtävä selväksi, että terrorismia tukevat, rahoittavat tai tekevät hirviöt eivät ole ikinä tervetulleita tähän maahan, julistaa Perussuomalaisten Nuorten varapuheenjohtaja Tiina Ahva.

SUOMEN UUTISET