Perussuomalaisten ympärillä on jälleen käyty julkisuudessa arvopohjakeskustelua – kuten edellistenkin eduskuntavaalien alla. Puheenjohtaja Riikka Purra avaa puolueen arvojen perustaa tuoreessa Facebook-kirjoituksessaan.

Puheenjohtaja Riikka Purra kirjoittaa:

– Perussuomalaisessa arvopohjassa, ihmiskäsityksessä tai tärkeimmissä näkemyksissämme ei ole mitään salattavaa, hävettävää, hämärää tai epäselvää. Olemme kansallismielinen ja isänmaallinen puolue, ajamme realistisesti Suomen ja suomalaisten etua ja puolustamme suomalaisuutta.

Kansallisen edun korostamista

Purra korostaa, että ”perussuomalainen arvopohja ei leiju abstrakteissa yläilmoissa tai ole tekoja enemmän kiinnostunut yksittäisistä sanoista tai hokemien tasolla olevista käsitteistä.”

– Arvopohjamme on konkreettista. Se on suomalaisen puolella olemista. Kansallisen edun korostamista. Sen myöntämistä, että jos rahaa on rajallisesti, se on käytettävä viisaasti ja tärkeimpään, omaan maahan ja kansaan, suomalaisten turvallisuuteen ja hyvinvointiin.

– Minä olen hyvin ylpeä perussuomalaisesta ihmiskäsityksestä ja arvopohjasta, ja toivottavasti tekin olette. Niillä, jotka sitä vääristelevät, kalvaa ehkä omassa sydämessä, Purra toteaa.

SUOMEN UUTISET