Eduskunnan täysistunnossa on tänään käsitelty valtioneuvoston selontekoa kansallisesta ilmastonmuutokseen sopeutumissuunnitelmasta. Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio moittii, että ilmastonmuutoksella ratsastavat poliitikot aiheuttavat lisää päästöjä ajamalla suomalaista tuotantoa alas.

– Globaalien hiilipäästöjen vähentäminen on mahdotonta, koska maapallolla on voimakas väestönkasvu, Kiina-teollisuus kasvaa ja kehittyvien maanosien vahvan talouskasvun pyrkimys edellyttää päästöjen voimakasta lisäämistä esimerkiksi Afrikassa, Ville Tavio sanoi täysistunnossa.

Rahastajat asialla

Tavion mukaan Suomen oma hiilineutraaliustavoite on huuhaata.

– Ilmastokeskustelua käydään vihreällä siirtymällä rahastavien tahojen ja ilmastonmuutoksella ratsastavien politiikkojen johdolla, eikä tosiasioilla ole heille väliä, sillä he pyrkivät fanaatikkojen johtamaan hegemoniaan ja kansalaisten orjuuttamiseen sosialismin keinoin, Tavio lausui.

– Todellisuudessa vihreä liitto valtapuolueiden tuella on aiheuttanut lisää päästöjä ajamalla kotimaista teollisuutta ulkomaille enemmän saastuttaviin maihin.

SUOMEN UUTISET