Varapuheenjohtaja Riikka Purra (ps.) painottaa Maseudun tulevaisuuden kolumnissaan, että suomalaisten poliitikkojen tehtävän pitäisi olla Suomen ja suomalaisten edun puolustaminen.

Purran mukaan perussuomalaiset erottaa muista puolueista ennen muuta se, että olemme realisteja ja kaikki muut eduskuntapuolueet nykyään enemmän tai vähemmän idealisteja.

Hän hatkaa: ”Mielestämme julkisen vallan eli myös suomalaisten poliitikkojen tehtävä on puolustaa Suomen ja suomalaisten etua. Emme näe mitään muuta järkevää perustelua Suomi-nimisen valtion olemassaololle. Suomen valtio on olemassa suomalaisia varten.”

Purran mukaan Suomen ja suomalaisten ensisijainen tehtävä ei voi olla huolehtia jonkun muunmaalaisista ihmisistä tai satunnaisista maailman ihmisistä.

Hän kirjoittaa:

”Kyllä perussuomalaistenkin mielestä kaikilla on jakamaton ihmisarvo. Meidät erottaa muista puolueista paitsi se, että puhumme näistäkin asioista suoraan, myös se, että ymmärrämme, että tosimaailmassa jakamaton ihmisarvo tarkoittaa aina sitä, että jollakin on velvollisuus järjestää sen käytännön sovellutukset.

Vaikka kaikki maailman ihmiset eivät tällä hetkellä olekaan vaatimassa meidän palveluksiamme, niin kauan kuin asetelma on tällainen, kaikilla maailman ihmisillä kuitenkin on periaatteessa yhtäläinen oikeus vaatia niitä. Yksikään poliittinen kilpailijamme ei kykene vastaamaan kysymykseen, milloin velvollisuutemme loppuu, ei oikealla eikä vasemmalla. Joko he eivät uskalla puhua suoraan tai he lähestyvät asiaa idealistisesti.

Oman maan ja kansalaisten korottaminen ykköseksi ei ole pahuutta eikä itsekkyyttä. Se on realismia.”

Lue koko kirjoitus täältä >

SUOMEN UUTISET